Piersici umplute

Foto - Piersici umplute
Complexitate: usor Timp de preparare: 35 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

Piersici: 900 g faina 5 oua 250 g zahar 150 ml ulei 1 praf de copt Crema: 150 g zahar 200 g unt 30 g cacao rom

Mod de preparare:

Preparam aluatul pentru persici amestecand toate ingredientele. Framantam bine, pana ce obtinem o compozitie omogena si elastica. Din acesta vom forma piersicile si le vom adauga in tava tapetata cu unt, apoi le coacem in cuptorul incins, timp de 15 minute, la foc mic. Cand sunt gata si s-au mai racit, le taiem pe jumatate si le scobim de miez, pentru a face loc cremei. Crema o vom prepara din amestecul de unt, cacao, zahar si rom, la care vom adauga si miezul scos de la piersici. Cu aceasta vom umple si lipi jumatatile de aluat, formand astfel piersicile umplute. Pentru plus de efect, le trecem prin siropul de apa si colorant alimentar rosu, iar la final prin zahar.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Sufleu de piersici

    Sufleu de piersici

    Piersicile macerate in coniac se taie bucatele si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul, ... (mai mult)

    Citeste
  • Smoothie cu piersici

    Smoothie cu piersici

    Se foloseste un blender in care se pun feliile de banane, piersicile feliate, cubuletele de pepene si gheata. Se ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu piersici

    Prajitura cu piersici

    Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 180 de grade. Se pregateste tava cu hartie de copt. Intr-un castron, se... (mai mult)

    Citeste
  • Tarta cu piersici

    Tarta cu piersici

    Intr-un castron se pune faina impreuna cu untul, zaharul, ouale batute si laptele. Se amesteca bine, iar aluatul obtinut... (mai mult)

    Citeste
  • Pandispan cu piersici

    Pandispan cu piersici

    Mai intai se separa albusurile de galbenusuri si se pun in vase diferite. Albusurile se bat spuma, iar cand devin ... (mai mult)

    Citeste
  • Crema de piersici

    Crema de piersici

    Piersicile se fierb inabusit cu apa, zaharul si cu zeama de lamaie pana se inmoaie bine. Se trec prin sita, se adauga ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))