Tarta cu piersici
Ingrediente:
10 piersici suc de lamaie 260 g faina 75 g unt 50 g zahar 2 oua 2 cani lapte coaja de lamaie
Mod de preparare:
Intr-un castron se pune faina impreuna cu untul, zaharul, ouale batute si laptele. Se amesteca bine, iar aluatul obtinut se toarna in tava. Se inteapa cu o scobitoare. Se taie piersicile si se pun intr-o tigaie presarate cu putin zahar. Se gatesc pana cand se inmoaie. Se toarna peste aluat impreuna cu sucul de lamaie si se baga la cuptorul incalzit timp de 30 de minute. Se poate decora cu piersici si putin zahar.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sufleu de piersici
Piersicile macerate in coniac se taie bucatele si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul, ... (mai mult)
Citeste -
Smoothie cu piersici
Se foloseste un blender in care se pun feliile de banane, piersicile feliate, cubuletele de pepene si gheata. Se ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu prune si piersici
Fructele se spala bine, apoi li se scot samburii si se taie in felii. Peste ele se toarna un strop de zeama de lamaie, ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu piersici
Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 180 de grade. Se pregateste tava cu hartie de copt. Intr-un castron, se... (mai mult)
Citeste -
Pandispan cu piersici
Mai intai se separa albusurile de galbenusuri si se pun in vase diferite. Albusurile se bat spuma, iar cand devin ... (mai mult)
Citeste -
Crema de piersici
Piersicile se fierb inabusit cu apa, zaharul si cu zeama de lamaie pana se inmoaie bine. Se trec prin sita, se adauga ... (mai mult)
Citeste







