Crema de piersici

Foto - Crema de piersici
Complexitate: usor Timp de preparare: 20 minute
4.00 5 3 voturi / pareri

Ingrediente:

cateva piersici 3 linguri zahar putina apa zeama de la 1/2 lamaie 5-6 foi de gelatina frisca

Mod de preparare:

Piersicile se fierb inabusit cu apa, zaharul si cu zeama de lamaie pana se inmoaie bine. Se trec prin sita, se adauga gelatina topita in apa calda si se amesteca pana se raceste compozitia. Inainte de a servi se amesteca usor cu frisca.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Sufleu de piersici

    Sufleu de piersici

    Piersicile macerate in coniac se taie bucatele si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul, ... (mai mult)

    Citeste
  • Piersici umplute

    Piersici umplute

    Preparam aluatul pentru persici amestecand toate ingredientele. Framantam bine, pana ce obtinem o compozitie omogena si ... (mai mult)

    Citeste
  • Cheesecake cu piersici

    Cheesecake cu piersici

    Piersicile se spala bine, li se indeparteaza samburii si se taie in cubulete. Pentru blat se pun biscuitii intr-un ... (mai mult)

    Citeste
  • Smoothie cu piersici

    Smoothie cu piersici

    Se foloseste un blender in care se pun feliile de banane, piersicile feliate, cubuletele de pepene si gheata. Se ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu prune si piersici

    Prajitura cu prune si piersici

    Fructele se spala bine, apoi li se scot samburii si se taie in felii. Peste ele se toarna un strop de zeama de lamaie, ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu piersici

    Prajitura cu piersici

    Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 180 de grade. Se pregateste tava cu hartie de copt. Intr-un castron, se... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))