Cheesecake cu piersici

Foto - Cheesecake cu piersici
Complexitate: usor Timp de preparare: 85 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

Umplutura: 500 g piersici 500 g branza 200 g zahar pudra 150 ml smantana 6 oua coaja de lamaie gris vanilie Blat: 300 g biscuiti 150 g unt rom

Mod de preparare:

Piersicile se spala bine, li se indeparteaza samburii si se taie in cubulete. Pentru blat se pun biscuitii intr-un blender si se sfarama, peste ei se adauga untul moale si romul si se mixeaza totul, rezultand o compozitie crocanta. Intr-o forma de tort se intinde blatul de biscuiti, se niveleaza bine pe toata suprafata tavii, apoi se da la frigider. Se prepara crema, pentru care se pune intr-un bol branza, zaharul, vanilia si cele 6 galbenusuri, smantana, coaja de lamaie, faina si grisul si se mixeaza pana ce ingredientele se incorporeaza definitiv. Separat se bat albusurile cu un praf de sare, iar cand devin o spuma tare se adauga si acestea in crema de branza si se amesteca usor. Ultimele adaugate vor fi cubuletele de piersici. Odata realizata si umplutura, se scoate blatul din frigider, peste el se intinde crema, iar deasupra se orneaza cu felii de piersici proaspete, apoi se da totul la cuptorul incins, cam pentru o ora. Cand e gata, cheesecakeul de piersici se scoate din cuptor, se lasa la racit, apoi se portioneaza si se serveste.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Sufleu de piersici

    Sufleu de piersici

    Piersicile macerate in coniac se taie bucatele si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul, ... (mai mult)

    Citeste
  • Smoothie cu piersici

    Smoothie cu piersici

    Se foloseste un blender in care se pun feliile de banane, piersicile feliate, cubuletele de pepene si gheata. Se ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu piersici

    Prajitura cu piersici

    Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 180 de grade. Se pregateste tava cu hartie de copt. Intr-un castron, se... (mai mult)

    Citeste
  • Tarta cu piersici

    Tarta cu piersici

    Intr-un castron se pune faina impreuna cu untul, zaharul, ouale batute si laptele. Se amesteca bine, iar aluatul obtinut... (mai mult)

    Citeste
  • Pandispan cu piersici

    Pandispan cu piersici

    Mai intai se separa albusurile de galbenusuri si se pun in vase diferite. Albusurile se bat spuma, iar cand devin ... (mai mult)

    Citeste
  • Crema de piersici

    Crema de piersici

    Piersicile se fierb inabusit cu apa, zaharul si cu zeama de lamaie pana se inmoaie bine. Se trec prin sita, se adauga ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))