Prajituri
Prajitura rasturnata cu prune
Publicata vineri, 24 octombrie 2014, 10:28Blatul pentru prajitura se prepara mixand untul ce a stat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul si smantana, apoi se adauga ouale, treptat si la final se presara faina si praful de copt, ... (mai mult)
CitestePrajitura cu prune si nuci
Publicata vineri, 24 octombrie 2014, 10:19Pentru blat, se bat bine ouale impreuna cu zaharul si untul, apoi se adauga faina si un praf de sare si se amesteca bine, pana ce se obtine un aluat moale. Acesta se va intinde intr-o tava tapetata cu... (mai mult)
CitestePrajitura cu mere si nuci
Publicata vineri, 24 octombrie 2014, 10:07Aluatul pentru prajitura se prepara batand cele 3 oua impreuna cu zaharul, pana ce devin spuma, peste ele se presara un praf de sare, apoi se adauga alternand cate o lingura de ulei si una de lapte, ... (mai mult)
CitestePlacinta cu dovleac si nuci
Publicata joi, 23 octombrie 2014, 10:55Pentru aluat, se amesteca toate ingredientele si se framanta pana ce rezulta o compozitie tare, apoi se acopera cu o folie de plastic si se tine putin la frigider. Cat timp sta aluatul la rece, se ... (mai mult)
CitestePlacinta cu dovleac si mere
Publicata joi, 23 octombrie 2014, 10:31Mai intai se pun ingredientele pentru aluat, intr-un bol si se amesteca, apoi se framanta compozitia pana ce rezulta un aluat consistent, putin sfaramicios. Odata preparat, aluatul se inveleste intr-o... (mai mult)
CitesteCrostata cu gem
Publicata marti, 26 august 2014, 09:23Intr-un bol se pun cele 3 oua impreuna cu zaharul, apoi se mixeaza pana devin spuma, peste ele se adauga untul, ce a stat la temperatura camerei si se mixeaza in continuare. La final se presara si ... (mai mult)
CitesteCheesecake cu piersici
Publicata miercuri, 20 august 2014, 09:32Piersicile se spala bine, li se indeparteaza samburii si se taie in cubulete. Pentru blat se pun biscuitii intr-un blender si se sfarama, peste ei se adauga untul moale si romul si se mixeaza totul, ... (mai mult)
CitesteCheesecake cu afine
Publicata miercuri, 20 august 2014, 09:19Intr-un bol se pune faina, peste ea se toarna oul ce a fost batut bine impreuna cu untul topit si zaharul, se amesteca totul bine si se intinde compozitia intr-o tava de tort, tapetata cu hartie de ... (mai mult)
CitesteCheesecake cu mure
Publicata miercuri, 20 august 2014, 09:08Blatul se realizeaza punand intr-un blender biscuitii si maruntindu-i bine, peste ei se adauga untul topit la bain marie, dar si zaharul si se amesteca bine totul. Aluatul se va intinde intr-o forma ... (mai mult)
CitesteCheesecake cu fructe de padure
Publicata miercuri, 20 august 2014, 08:47Pentru blat este necesar a topi untul si a-l amesteca impreuna cu biscuitii sfaramati cu ajutorul unui blender, se adauga zaharul si se amesteca totul, rezultand in acest fel, baza pentru cheesecake. ... (mai mult)
CitesteCheesecake cu zmeura
Publicata marti, 19 august 2014, 10:31Blatul se prepara din biscuitii care au fost sfaramati intr-un bol, cu ajutorul unui blender, peste ei se adauga cacao, untul ce a fost topit la bain marie si putin sirop alcatuit din apa, zahar si ... (mai mult)
CitesteChec cu mure
Publicata vineri, 15 august 2014, 10:07Intr-un vas, se pune untul moale, peste el se presara zaharul si se mixeaza impreuna, pana ce rezulta o crema fina. Urmeaza ouale care se adauga, pe rand in crema de unt, amestecand dupa fiecare ou ... (mai mult)
CitesteChec cu afine
Publicata vineri, 15 august 2014, 09:53Untul, care a fost tinut la temperatura camerei, se mixeaza bine, impreuna cu zaharul, pana devine crema, peste el se adauga pe rand cele 3 oua, coaja de lamaie si vanilia si se incorporeaza totul, ... (mai mult)
CitesteMacarons cu ciocolata
Publicata miercuri, 13 august 2014, 13:21Se pun albusurile intr-un bol si se bat spuma impreuna cu zaharul. Separat se amesteca zaharul, cacao si migdalele si se pun intr-un blender, unde se maruntesc, apoi se adauga treptat, peste spuma de ... (mai mult)
CitesteGogosi vieneze
Publicata marti, 12 august 2014, 11:47Intr-un bol se pun 3 oua si se mixeaza impreuna cu un praf de sare, zaharul, coaja de lamaie si faina, pana ce rezulta un aluat moale, ce poate fi mulat usor. Celorlalte 3 oua li se separa ... (mai mult)
Citeste