Cheesecake cu fructe de padure
Ingrediente:
Blat: 200 g unt topit 350 g biscuiti 40 g zahar Crema: 400 g fructe de padure 550 g mascarpone 80 g zahar 300 ml frisca 20 g gelatina
Mod de preparare:
Pentru blat este necesar a topi untul si a-l amesteca impreuna cu biscuitii sfaramati cu ajutorul unui blender, se adauga zaharul si se amesteca totul, rezultand in acest fel, baza pentru cheesecake. Odata preparat, blatul se da la frigider, cam jumatate de ora, timp in care se pregateste crema de branza. Astfel, se dizolva gelatina in 50 ml de apa, apoi, dupa aproximativ 10 minute se pune la incazit. Separat se bate si frisca spuma, se adauga mascaronele si se amesteca bine impreuna cu zaharul, iar la final se toarna si gelatina. Se mixeaza bine, pana cand totul se omogenizeaza, iar ultimele adaugate vor fi fructele. Cand totul este gata se monteaza cheesecake-ul, scotand blatul de la frigider, peste el se intinde crema de branza si fructe, iar deasupra se aseaza un plus de fructe de padure. Inainte de a fi servit, se va tine inca 3 ore la frigider.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Panna cotta cu fructe de padure
Intr-o cana cu 100 ml de apa se dizolva gelatina. Separat, intr-o cratita se pune smantana, peste ea se adauga zaharul ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu branza
Se pun intr-o tava biscuitii sfaramati, apoi se adauga untul topit si se amesteca bine. Se baga in frigider si se lasa ... (mai mult)
Citeste -
Smoothie de fructe
Smoothie de fructe se prepara foarte usor,putem alege orice fructe dorim, in orice combinatie ne place. Trebuie mai ... (mai mult)
Citeste -
Tarta cu fructe de padure
Se sfaramana biscuitii si se amesteca cu unt, pe foc. Apoi, se lasa la racit. Se blenduiesc fructele si se toarna peste ... (mai mult)
Citeste -
Strudel cu branza
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se intind foile de placinta, semi-dezghetate. Acestea se pun cu hartie de ... (mai mult)
Citeste -
Cheesecake cu mascarpone
Mai intai se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit si racit, dar si putina coaja de portocala, ... (mai mult)
Citeste