Cheesecake cu mascarpone
Ingrediente:
250 g biscuiti 100 g unt topit 300 g mascarpone 500 g crema de branza 2 oua 1 portocala 1 lamaie 200 g zahar
Mod de preparare:
Mai intai se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit si racit, dar si putina coaja de portocala, rezultand blatul pentru cheesecake. Acesta se intinde cu ajutorul unei linguri, intr-o forma de tort, sau chiar intr-o tava de tarta si se da la frigider. Se pregateste apoi si crema amestecand mascarponele cu zaharul, vanilia, sucul de la portocala, cele doua oua si crema de branza. Se mixeaza bine totul, iar la final se intinde peste blatul de biscuiti ce a stat la rece. Prajitura se orneaza fie cu felii de portocale sau alte fructe si se tine la frigider cel putin 4 ore.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cheesecake cu zmeura
Blatul se prepara din biscuitii care au fost sfaramati intr-un bol, cu ajutorul unui blender, peste ei se adauga cacao, ... (mai mult)
Citeste -
Crema mascarpone
Se amesteca ouale cu zaharul si se bat cu mixerul. Se adauga, cu atentie, mascarpone si se amesteca bine. In cele din ... (mai mult)
Citeste -
Cheesecake cu fructe de padure
Pentru blat este necesar a topi untul si a-l amesteca impreuna cu biscuitii sfaramati cu ajutorul unui blender, se ... (mai mult)
Citeste -
Tiramisu mascarpone
Intr-un bol, se amesteca branza mascaprone impreuna cu zahar si un ou. In alt vas, se bat albusurile pana cand devin ... (mai mult)
Citeste -
Tiramisu cu fructe de padure
Punem cafeaua la fiert, apoi lasam la racit. Mascarpone il punem intr-un bol si il amestecam impreuna cu mierea, ... (mai mult)
Citeste -
Negresa cu mascarpone
Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 170 de grade. Intre timp, se acopera o tava cu foaie de patiserie si se... (mai mult)
Citeste







