Prajituri
Briose cu capsuni
Publicata marti, 17 iunie 2014, 08:25Intr-un bol se aseaza faina impreuna cu praful de copt, un varf de sare si zaharul. Peste acestea se toarna laptele, apoi ouale batute spuma cu uleiul si se omogenizeaza compozitia. Capsunile spalate ... (mai mult)
CitesteFursecuri cu cacao
Publicata luni, 16 iunie 2014, 10:46Ingredinetele se pun impreuna intr-un bol, peste ele se toarna 2-3 linguri de apa sau lapte si se mixeaza totul, rezultand un aluat moale si fin. Din acesta, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se... (mai mult)
CitesteFursecuri cu nuca de cocos
Publicata luni, 16 iunie 2014, 10:36Aluatul pentru fursecuri se prepara amestecand intr-un bol zaharul si un ou, impreuna cu untul. Se foloseste un mixer, pentru a amesteca eficient ingredientele. Peste acestea se adauga praful de copt,... (mai mult)
CitesteFursecuri cu gem
Publicata luni, 16 iunie 2014, 10:26Intr-un vas se pun untul, care a stat la temperatura camerei, zaharul si ouale si se mixeaza pana ce se dizolva definitiv zaharul. Se adauga si miezul de nuca macinat, praful de copt si esentele si se... (mai mult)
CitesteFursecuri pufoase
Publicata luni, 16 iunie 2014, 10:12Intr-un bol se pun cele trei oua impreuna cu o lingura de apa si se bat cu furculita, peste ele se adauga zaharul, coaja de lamaie si vanilia, apoi se mixeza pana ce devin o spuma, iar zaharul s-a ... (mai mult)
CitestePrajitura cu crema de gris
Publicata vineri, 13 iunie 2014, 09:00Prajitura este foarte usor de preparat. Astfel, intr-o cratita se toarna laptele si se pune pe foc, peste el se adauga zaharul si grisul si se amesteca des, pentru a nu se lipi. Cand a fiert ... (mai mult)
CitestePrajitura cu crema de lapte
Publicata vineri, 13 iunie 2014, 08:50Blatul se prepara in modul clasic, batand albusurile spuma cu un praf de sare, iar galbenusurile se mixeaxa impreuna cu zaharul, faina, romul si uleiul. Cand s-au incorporat ingredientele, crema de ... (mai mult)
CitestePrajitura cu crema de vanilie
Publicata vineri, 13 iunie 2014, 08:43Blatul se prepara separand albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu zaharul, iar cand devin o spuma tare, se adauga peste ele galbenusurile, cacao, faina si praful de copt. Odata ... (mai mult)
CitestePrajitura cu crema de cocos
Publicata vineri, 13 iunie 2014, 08:37Blatul se realizeaza separand mai intai galbenusurile de albusuri, albusurile batandu-le cu un praf de sare, pana devin o spuma tare, iar galbenusurile mixandu-le cu zaharul, uleiul si laptele. Peste ... (mai mult)
CitestePrajitura deliciu
Publicata joi, 12 iunie 2014, 08:23Blatul se prepara batand albusurile spuma, impreuna cu zaharul, iar cand au devanit o spuma tare, se adauga peste ele faina si pesmetul si se amesteca usor. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ... (mai mult)
CitestePrajitura o noapte la Venetia
Publicata joi, 12 iunie 2014, 08:06Pentru aceasta prajitura este nevoie de doua tipuri de blat. Astfel, primul blat se prepara din 6 albusuri care se bat spuma cu 6 linguri de zahar, peste ele adaugam faina, tot cam 6 linguri si nuca ... (mai mult)
CitestePandispan cu mere
Publicata miercuri, 11 iunie 2014, 08:20Merele se spala si se curata de coaja, apoi se taie in felii rotunde si li se indeparteaza samburii. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza merele, acoperind toata suprafata tavii, apoi se presara zahar ... (mai mult)
CitestePrajitura cu fragi
Publicata marti, 10 iunie 2014, 09:17Mai intai, se pune untul ce a stat la temperatura camerei, intr-un bol, peste el se adauga 150 de grame de zahar si se mixeaza, pana ce devine o crema. Se adauga faina, in etape, apoi praful de copt, ... (mai mult)
CitestePrajitura cu zmeura
Publicata marti, 10 iunie 2014, 09:05Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul si se mixeaza pana ce devin o spuma. Peste ele se presara, in etape faina, dar si zaharul vanilat, iar la final, untul topit si frisca. Se mixeaza in ... (mai mult)
CitestePrajitura cu caise
Publicata luni, 9 iunie 2014, 08:34Caisele se spala si se taie in jumatati, indepartandu-le samburii si se pun intr-un vas cu putina faina. Intr-un bol se pune untul, peste el zaharul, ouale, iaurtul, zaharul vanilat, praful de copt si... (mai mult)
Citeste




















