Fursecuri cu cacao
Ingrediente:
350 g faina 100 g unt 100 g zahar 2 oua 60 g cacao 1 praf de copt rom vanilie sare
Mod de preparare:
Ingredinetele se pun impreuna intr-un bol, peste ele se toarna 2-3 linguri de apa sau lapte si se mixeaza totul, rezultand un aluat moale si fin. Din acesta, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se vor forma fursecurile, cu ajutorul unui pos, niveland putin deasupra cu o lingurita, obtinand in felul acesta aspectul unor banuti maronii. Tava va sta la cuptor cam 25 de minute, timp in care fursecurile vor deveni crocante, apoi se scot si se servesc.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Fursecuri cu nuca de cocos
Aluatul pentru fursecuri se prepara amestecand intr-un bol zaharul si un ou, impreuna cu untul. Se foloseste un mixer, ... (mai mult)
Citeste -
Fursecuri de Craciun
Intr-un bol se mixeaza untul ce a stat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul, pana ce se transforma intr-o crema ... (mai mult)
Citeste -
Fursecuri cu stafide
Intr-un lighenas se sparg ouale si se adauga zaharul. Acestea se amesteca foarte bine pana cand zaharul se topeste si ... (mai mult)
Citeste -
Fursecuri cu unt
Se mixeaza untul care a fost lasat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul si un praf de sare. Peste acesta, se ... (mai mult)
Citeste -
Inghetata de cacao
Intr-o cratita, se pune faina impreuna cu 150 g zahar, cacao, apa si se amesteca pana se ingroasa, apoi se lasa la ... (mai mult)
Citeste -
Glazura de cacao
Intr-un castron, se pune zaharul pudra impreuna cu cacao. Se adauga apa fierbinte, treptat, pana se omogenizeaza ... (mai mult)
Citeste







