Inghetata de cacao
Ingrediente:
3 linguri cacao 160 g zahar 2 linguri faina 250 ml apa 4 oua
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se pune faina impreuna cu 150 g zahar, cacao, apa si se amesteca pana se ingroasa, apoi se lasa la racit. Se bat albusurile cu mixerul impreuna cu 4 linguri de zahar. Galbenusurile se pun in cratita cu cacao, se adauga si albusurile batute spuma si se amesteca usor. Inghetata obtinuta se baga la congelator cateva ore inainte de servire.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Inghetata de ciocolata
Laptele se toarna intr-o cratita si se pune pe foc, se rup bucatele mici de ciocolata si se pun in lapte, se adauga si ... (mai mult)
Citeste -
Clatite cu inghetata
Intr-un bol se sparg cele 3 oua, se bat bine, apoi se adauga laptele si se presara faina, in ploaie, amestecand mereu, ... (mai mult)
Citeste -
Banana split
Intr-o cupa de sticla ovala se aseaza o cupa de inghetata de vanilie si una de capsuni, iar peste acestea se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Inghetata de lamaie
Se fierbe apa cu zaharul, iar dupa ce se leaga putin siropul se pune coaja rasa de lamaie si se lasa sa dea in clocot. ... (mai mult)
Citeste -
Inghetata de pepene rosu
Miezul de pepene se taie in cubulete si se pune intr-un blender, se adauga mierea si iaurtul si se paseaza totul. ... (mai mult)
Citeste







