Inghetata de ciocolata
Ingrediente:
100 g ciocolata amaruie 30 g cacao 200 ml lapte 1 banana 20 ml rom
Mod de preparare:
Laptele se toarna intr-o cratita si se pune pe foc, se rup bucatele mici de ciocolata si se pun in lapte, se adauga si cacao si se amesteca mereu, pana ce se topeste ciocolata. Separat, se paseaza banana, piureul obtinut se amesteca impreuna cu romul, apoi se combina cele doua amestecuri, intr-un vas si se da la congelator. Se va tine inghetata cam 5 ore in frigider, amestecand din ora in ora, pentru a nu lasa sa se formeze gheata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Banana split
Intr-o cupa de sticla ovala se aseaza o cupa de inghetata de vanilie si una de capsuni, iar peste acestea se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Sos de ciocolata
Se amesteca toate ingredientele. Ciocolata se adauga dupa ce a fost inmuiata in prealabil pe aburi. Compozitia se fierbe... (mai mult)
Citeste -
Clatite cu inghetata
Intr-un bol se sparg cele 3 oua, se bat bine, apoi se adauga laptele si se presara faina, in ploaie, amestecand mereu, ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu caramel
Faina se amesteca cu untul 100 g unt moale, 1 cana zahar si o lingurita de sare si lapte. Se unge o tava cu unt si se ... (mai mult)
Citeste -
Inghetata de banane
Se pun intr-un castron bananele decojite si taiate, zeama de la o lamaie, galbenusurile, iaurtul si zaharul. Se bat cu ... (mai mult)
Citeste







