Sos de ciocolata
Ingrediente:
75 g ciocolata amaruie 1 pahar zahar tos 1/2 pahar apa 2 linguri unt moale 1 pachetel zahar vanilat
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele. Ciocolata se adauga dupa ce a fost inmuiata in prealabil pe aburi. Compozitia se fierbe la foc mic timp de 10 min. Acest sos se serveste in special cu inghetata sau pentru gogosi si clatite.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sos de ciocolata alba
Ciocolata se rupe bucati. Intr-un vas se pun ciocolata, laptele si frisca la foc mic, amestecand din cand in cand pana ... (mai mult)
Citeste -
Capsuni glazurate cu ciocolata
Ciocolata se rupe in bucati si se pune la bain marie pentru a se topi usor. Peste ciocolata adaugam untul si amestecam ... (mai mult)
Citeste -
Ciocolata de casa
Se toarna laptele intr-o cratita si se lasa la incalzit. Apoi, se pun bucati de ciocolata si se amesteca bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Glazura de ciocolata
Se sfaramana ciocolata si se pune intr-o cratita impreuna cu apa. La foc mic, amestecati pana cand ciocolata este ... (mai mult)
Citeste -
Parfait de ciocolata
Se pune ciocolata pe foc la topit in lapte, se adauga tot zaharul si se amesteca bine. Apoi, se bat putin galbenusurile ... (mai mult)
Citeste -
Trufe de ciocolata
Se sfaramana ciocolata. Apoi, se pune ciocolata impreuna cu untul intr-un castron si se amesteca bine. Se toarna ... (mai mult)
Citeste







