Glazura de cacao

Foto - Glazura de cacao
Complexitate: usor Timp de preparare: 10 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

25 g pudra de cacao 75 g zahar pudra 2 linguri de apa

Mod de preparare:

Intr-un castron, se pune zaharul pudra impreuna cu cacao. Se adauga apa fierbinte, treptat, pana se omogenizeaza zaharul. Glazura obtinuta se intinde peste biscuiti cu ajutorul unui cutit umed. Aceasta trebuie folosita inainte sa se intareasca.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Negresa cu gem

    Negresa cu gem

    Intr-un castron se pune faina, 3 linguri de cacao, zaharul, nucile sfaramate, praful de copt, stafidele, o cana de apa ... (mai mult)

    Citeste
  • Pasca poloneza

    Pasca poloneza

    Blatul il pregatim punand intr-un bol untul si zaharul. Frecam bine pana ce zaharul se dizolva aproape de tot, apoi ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura kinder

    Prajitura kinder

    Blatul se realizeaza batand bine galbenusurile impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, peste ele adaugam faina si praful... (mai mult)

    Citeste
  • Islere

    Islere

    Pentru blat amestecam toate ingredientele si framantam pana ce obtinem un aluat sfaramicios. Pe masa de lucru, intindem ... (mai mult)

    Citeste
  • Chec glazurat cu ciocolata

    Chec glazurat cu ciocolata

    Se amesteca untul cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile celor 10 oua, se amestecabine, pana ca se incorporeaza in ... (mai mult)

    Citeste
  • Tort cu nuca

    Tort cu nuca

    Blatul se prepara separand albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu zahar si un praf de sare. Galbenusurile... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))