Glazura de cacao
Ingrediente:
25 g pudra de cacao 75 g zahar pudra 2 linguri de apa
Mod de preparare:
Intr-un castron, se pune zaharul pudra impreuna cu cacao. Se adauga apa fierbinte, treptat, pana se omogenizeaza zaharul. Glazura obtinuta se intinde peste biscuiti cu ajutorul unui cutit umed. Aceasta trebuie folosita inainte sa se intareasca.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Negresa cu gem
Intr-un castron se pune faina, 3 linguri de cacao, zaharul, nucile sfaramate, praful de copt, stafidele, o cana de apa ... (mai mult)
Citeste -
Pasca poloneza
Blatul il pregatim punand intr-un bol untul si zaharul. Frecam bine pana ce zaharul se dizolva aproape de tot, apoi ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura kinder
Blatul se realizeaza batand bine galbenusurile impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, peste ele adaugam faina si praful... (mai mult)
Citeste -
Chec glazurat cu ciocolata
Se amesteca untul cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile celor 10 oua, se amestecabine, pana ca se incorporeaza in ... (mai mult)
Citeste -
Tort cu nuca
Blatul se prepara separand albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu zahar si un praf de sare. Galbenusurile... (mai mult)
Citeste