Fursecuri cu miere
Ingrediente:
500 g faina 200 g zahar brun 200 g miere 150 ml ulei 3 oua 1 praf de copt sare vanilie
Mod de preparare:
Intr-un bol se cerne faina, peste aceasta de adauga cele 3 oua, zaharul brun, praful de copt, un praf de sare, vanilia si se toarna uleiul in etape, amestecand bine. La final se incorporeaza si mierea obtinandu-se astfel o compozitie consistenta. Odata preparat aluatul, din acesta se formeaza fursecurile, cu ajutorul unui pos. Fursecurile se vor aseza pe o tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt si se vor rumeni in cuptorul incins, timp de 25 de minute. Cand sunt gata, se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar, sau se glazureaza cu ciocolata, dupa preferinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Compot de gutui
Gutuile se spala, se sterg si se taie in felii, iar feliile in cuburi, pentru a putea fi usor consumate. Bucatile de ... (mai mult)
Citeste -
Fursecuri de Craciun
Intr-un bol se mixeaza untul ce a stat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul, pana ce se transforma intr-o crema ... (mai mult)
Citeste -
Fursecuri cu stafide
Intr-un lighenas se sparg ouale si se adauga zaharul. Acestea se amesteca foarte bine pana cand zaharul se topeste si ... (mai mult)
Citeste -
Compot din fructe uscate
Intr-un vas mai mare, punem fructele la fiert, acoperite cu 3 litri de apa. Adaugam peste ele miere, dupa gust si cativa... (mai mult)
Citeste -
Briose cu mere
Se amesteca faina cu praful de copt si scortisoara. Apoi, se adauga zaharul. Intr-o cratita, se topeste untul la foc mic... (mai mult)
Citeste -
Smoothie cu rodie
Semintele de rodie se pun intr-un blender. Peste ele se adauga boabele de strugure, o lingurita de stafide si miere. Se ... (mai mult)
Citeste







