Retete Noi
Bezele cu nuca de cocos
Publicata miercuri, 25 martie 2015, 11:57Mai intai se bat spuma, albusurile, cu un praf de sare. Cand spuma de albus incepe sa se intareasca, se adauga in etape, zaharul pudra, dar si vanilia, mixand mereu. Se storc si 4 picaturi se suc de... (mai mult)
CitestePilaf cu carne de porc
Publicata marti, 24 martie 2015, 11:18Orezul se spala si se lasa in apa cat sa-l acopere. Se spala si se curata legumele, apoi se toaca marunt, iar carnea se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o tigaie se caleste ceapa, iar cand devine ... (mai mult)
CitestePilaf cu mazare
Publicata marti, 24 martie 2015, 11:15Intr-o tigaie se toarna 3 linguri de ulei, iar cand s-a incins, se adauga ceapa tocata marunt si se caleste. Cand devine trasnparenta, se pun mazarea si usturoiul pisat si se mai tin la innabusit inca... (mai mult)
CitestePilaf cu legume
Publicata marti, 24 martie 2015, 10:43Orezul se spala bine, in ape succesive, iar legumele se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei de masline si se calesc mai intai ceapa, apoi restul de legume, iar cand ... (mai mult)
CitestePilaf cu urzici
Publicata marti, 24 martie 2015, 10:41Mai intai sa spala bine urzicile si se pun la fiert, in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scurg din apa fierbinte, se pun pe un tocator si se toaca marunt. Intr-o tigaie se pun cam 2 linguri de ... (mai mult)
CitestePaste cu carne de vita
Publicata luni, 23 martie 2015, 11:12Pentru inceput se pune apa la fiert si se pregatesc ingredinetele pentru sos. Astfel, cepele se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza, apoi, intr-o tigaie se toarna aproximativ 2 linguri de ulei de ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu carne de porc
Publicata luni, 23 martie 2015, 11:10Se pun spagetele la fiert, in apa clocotita, timp de 10 minute, apoi se scoat din apa, se dau la jet de apa rece si se pun intr-un vas incapator. Separat se taie carnea de porc in bucati mici si se ... (mai mult)
CitesteSpata de porc la cuptor
Publicata luni, 23 martie 2015, 11:01Intr-o tava termorezitenta se aseaza carnea ce a fost taiata in felii mai groase, peste ele se presara condimentele, se adauga usturoiul pisat si se torna cam 3 linguri de ulei. In cuptorul incins, se... (mai mult)
CitesteCiorba de coaste de porc
Publicata luni, 23 martie 2015, 10:56Coastele se portioneaza in bucati mai mici si se pun intr-o oala in care fierbe apa. Din cand in cand se indeparteaza spuma formata, cu ajutorul unei spumiere. Separat se curata legumele si se toaca ... (mai mult)
CitesteFleica de porc la cuptor
Publicata luni, 23 martie 2015, 10:43Mai intai se curata si se spala bine carnea, apoi se transeaza astfel incat sa poata fi usor de gatit, iar cartofii se curata si se taie in sferturi. Intr-o tava mai inalta se aseaza cartofii, peste ... (mai mult)
CitestePulpe de pui la cuptor cu bere
Publicata miercuri, 18 martie 2015, 11:35Carnea de pui se cresteaza din loc in loc si se aseaza intr-o tava. Peste ea se adauga condimentele, te toarna cam 4 linguri de ulei si se amesteca cu ajutorul mainilor, pentru a acoperi bine, fiecare... (mai mult)
CitesteCartofi cu mustar la cuptor
Publicata miercuri, 18 martie 2015, 11:31Mai intai, cartofii curatati si taiati in sferturi se pun intr-o oala cu apa, la fiert. Cand s-au patruns, se scot din apa si se transfera intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Peste ei se adauga ... (mai mult)
CitesteTocanita de ficatei de pui
Publicata marti, 17 martie 2015, 11:00Rosiile si ceapa se toaca marunt, iar ficateii se curata si se spala. Intr-o tigaie se pun la incins cam 40 ml de ulei si se caleste ceapa, iar cand devine sticloasa, se adauga ficateii, dar si ... (mai mult)
CitesteFicatei de pui cu vin
Publicata marti, 17 martie 2015, 10:58Prazul se taie rondele si se pune la calit, intr-o tigaie cu ulei incins. Cand incepe sa se rumeneasca, se adauga ficateii si se amesteca des. Peste ei se toarna vinul, se presara piperul si sarea, ... (mai mult)
CitesteFicatei de pui la cuptor
Publicata marti, 17 martie 2015, 10:54Mai intai se curata ficateii, se spala si se scurg de apa, apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ei se adauga ceapa taiata rondele, se presara piper, boia si sare, apoi se toarna cam 40 ml... (mai mult)
Citeste