Retete Noi
Salata de leurda
Publicata miercuri, 6 mai 2015, 09:31Uleiul de masline se toarna intr-un bol, unde se amesteca impreuna cu sucul de lamaie si putin piper negru macinat. Leurda si ceapa verde se spala si se scurg bine de apa, apoi se taie marunt si se ... (mai mult)
CitesteSupa crema de porumb
Publicata joi, 30 aprilie 2015, 10:40Intr-o oala cu 2 l de apa se pun la fiert cartofii taiati cubulete, ardeiul gras curatat de seminte si taiat cubulete, prazul taiat rondele si ceapa curatata, intreaga, cu putina sare. Cand incep sa ... (mai mult)
CitestePeste cu fulgi de porumb
Publicata joi, 30 aprilie 2015, 10:35Pestele se taie in felii de grosimi egale, separat se bat cele trei oua, in care se presara piper, sare si coriandru, iar intr-un alt bol se pun fulgii de porumb, maruntiti. Bucatile de peste se dau ... (mai mult)
CitestePiept de pui cu fulgi de porumb
Publicata joi, 30 aprilie 2015, 10:28Intr-un bol se sparg cele 3 oua si se bat cu furculita, pana devin spuma, peste ele se presara sare, piper, oregano si boia si se amesteca bine. Pieptul de pui se transeaza in felii mai subtiri si se ... (mai mult)
CitesteSalata verde cu ton
Publicata miercuri, 29 aprilie 2015, 11:27Se spala salata verde si se scurge bine de apa, apoi se taie. Intr-un bol se pune salata taiata, peste ea se adauga porumbul, tonul, ceapa tocata rondele si se amesteca. La final se se asezoneaza ... (mai mult)
CitesteSalata de creveti cu ananas
Publicata miercuri, 29 aprilie 2015, 11:18Crevetii decorticati se pun intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline si se calesc timp de 3 minute. Peste ei se presara sare si piper, iar cand sunt gata, se transfera intr-un bol, se adauga ... (mai mult)
CitesteNoodles cu creveti si legume
Publicata miercuri, 29 aprilie 2015, 11:16Intr-o oala se pun noodles la fiert, pentru aproximativ 3 minute, din momentul in care fierbe apa. Separat, intr-o cratita se incing cam 2 linguri de ulei in care se calesc pe rand ceapa taiata ... (mai mult)
CitesteTort egiptean
Publicata marti, 28 aprilie 2015, 10:34Pentru foile de blat se bat albusurile, impreuna cu zaharul pana ce devin o spuma tare, peste ea se adauga nucile si faina si se amesteca usor totul. Compozitia obtinuta se imparte in 3 cantitati ... (mai mult)
CitesteTort cu crema de lamaie
Publicata marti, 28 aprilie 2015, 10:31Blatul se prepara mixand untul impreuna cu zaharul si ouale pana cand devin o crema fina. Peste ele se cerne faina, in etape, amestecand mereu, se adauga praful de copt, coaja de lamaie, o lingurita ... (mai mult)
CitesteTort cu crema de vanilie
Publicata marti, 28 aprilie 2015, 10:20Prima data se prepara blatul, pentru care se separa albusurile de galbenusurile celor 5 oua, albusurile se bat spuma cu putina sare, iar galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul. Peste crema de ... (mai mult)
CitesteSmoothie cu rodie
Publicata luni, 27 aprilie 2015, 13:16Semintele de rodie se pun intr-un blender. Peste ele se adauga boabele de strugure, o lingurita de stafide si miere. Se porneste blendereul si se paseaza totul, apoi se toarna laptele si se mai ... (mai mult)
CitesteLipie libaneza
Publicata luni, 27 aprilie 2015, 13:09Se pune intr-o cana, 100 ml de apa calda, in care se dizolva o lingurita de zahar si drojdia, se amesteca si se lasa deoparte. Intr-un vas mai mare se cerne faina, peste ea se adauga sare, iar la fina... (mai mult)
CitesteBaghete frantuzesti
Publicata luni, 27 aprilie 2015, 13:07Se pun intr-un bol mai mare faina, o lingura de sare si drojdia uscata. Albusul de ou se bate spuma si se adauga peste faina, iar la final se toarna apa calda, pantru a lega totul. Se amesteca bine, ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu ansoa
Publicata luni, 27 aprilie 2015, 13:00Intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei, in care se caleste usturoiul taiat marunt, peste usturoi sa presara boiaua, frunze de busuioc, dar si fileurile de ansoa. Se pun si maslinele, iar la final ... (mai mult)
CitesteOua umplute cu ansoa
Publicata luni, 27 aprilie 2015, 12:57Ouale fierte tari, se decojesc si se taie in jumatati. Intr-un bol se vor pune galbenusurile oualor fierte, tonul maruntit, fileurile de ansoa, sare, piper, o lingurita de otet si doua lingurite de ... (mai mult)
Citeste