Retete Noi
Salata cu ansoa
Publicata luni, 27 aprilie 2015, 12:54Mai intai se pun ouale la fiert, iar salata se spala si se scurge bine de apa. Cand au fiert, ouale se decojesc si se taie in sferturi, apoi se pun in bolul de salata. Peste ele se adauga parmezanul ... (mai mult)
CitesteCornuri cu rahat
Publicata miercuri, 8 aprilie 2015, 08:07Intr-un vas mai mare se pun faina impreuna cu zaharul, drojdia dizolvata in putin lapte cladut si untul topit. La final se toarna laptele cald si se amesteca totul, framantand cu mainile, un aluat ... (mai mult)
CitestePrajitura cu mac si nuca de cocos
Publicata miercuri, 8 aprilie 2015, 08:03Blatul se prepara mixand albusurile impreuna cu zaharul pana devin o spuma tare, peste ele se adauga macul si nuca de cocos, apoi praful de copt si faina, amestecand foarte usor, pentru a mentine ... (mai mult)
CitestePrajitura bounty
Publicata marti, 7 aprilie 2015, 08:32Pentru blat se mixeaza mai intai untul impreuna cu zaharul, iar dupa ce se obtine o crema fina, se adauga ouale, pa rand, mixand continuu, apoi laptele, cacao si praful de copt. Ultimul ingredient ... (mai mult)
CitestePrajitura cu banane si ciocolata
Publicata marti, 7 aprilie 2015, 08:27Intr-un bol se pun zaharul, praful de copt, cele 200 g de faina, cacao, dar si bucati de ciocolata. Se separa galbenusurile de albusurile a doua oua, peste galbenusuri se adauga bananele taiate felii,... (mai mult)
CitestePrajitura krem a la krem
Publicata marti, 7 aprilie 2015, 08:24Pentru inceput se pregateste blatul, separand albusurile de galbenusurile celor 10 oua. Albusurile se bat cu un praf de sare pana cand devin o spuma foarte tare. Separat se mixeaza untul impreuna cu ... (mai mult)
CitesteFlan de portocale
Publicata marti, 7 aprilie 2015, 08:21Doua dintre portocale se curata de coaja, iar cea de-a treia se da pe razatoare. Intr-o cratita se toarna lapetele, peste el se adauga vanilia, dar si coaja de portocala si se lasa la fiert, pe foc ... (mai mult)
CitesteClatite marocane
Publicata vineri, 27 martie 2015, 11:16Intr-un bol, se pun toate ingredientele, peste ele se toarna apa calduta si se amesteca totul cu ajutorul unui tel. Aluatul se lasa sa stea cam 30 de minute, apoi se coc clatitele intr-o cratita in ... (mai mult)
CitesteClatite banatene
Publicata vineri, 27 martie 2015, 11:14Branza se sfarama si se amesteca impreuna cu un ou, zahar, cam 100 g, vanilie, dar si stafidele. Se amesteca bine, iar din acest amestec se vor umple foile de clatita, care se vor rula si se vor ... (mai mult)
CitestePrajituri cu foi de napolitane
Publicata vineri, 27 martie 2015, 11:05Pentru inceput se pregateste crema, mixand cele 4 oua impreuna cu zaharul, dar si cu alunele macinate. Sepatat, intr-o cratita se caramelizeaza cam 150 de grame de zahar, iar cand devine auriu, peste ... (mai mult)
CitesteNapolitane de casa
Publicata vineri, 27 martie 2015, 11:03Untul ce a fost tinut la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul, pana devine cremos, apoi se adauga pe rand galbenusurile, mixand mereu. In crema rezultata se pune si nuca macinata si se ... (mai mult)
CitestePrajitura cu finetti
Publicata miercuri, 25 martie 2015, 12:29Se separa albusurile de galbnusuri, iar din albusurile batute spuma amestecate impreuna cu miezul de nuca pisat, faina si 100 g zahar si se coace timp de 20 de minute, un blat pufos pentru prajitura. ... (mai mult)
CitesteCheesecake fara coacere
Publicata miercuri, 25 martie 2015, 12:20Pentru blat se zdrobesc biscuitii cu ajutorul unui blender, peste ei se adauga untul ce a fost topit si apoi racit, dar si putina coaja de portocala. Aluatul rezultat se intinde intr-o forma de tarta ... (mai mult)
CitesteCheesecake cu mascarpone
Publicata miercuri, 25 martie 2015, 12:15Mai intai se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit si racit, dar si putina coaja de portocala, rezultand blatul pentru cheesecake. Acesta se intinde cu ajutorul unei linguri, ... (mai mult)
CitesteCheesecake cu capsuni
Publicata miercuri, 25 martie 2015, 12:08Biscuitii se zdrobesc intr-un blender si se pun apoi intr-un bol. Peste acestia se adauga zaharul si untul ce a stat la temperatura camerei si se amestecat totul, rezultand o compozitie tare. Aceasta ... (mai mult)
Citeste