Preparate din vanat

Pastrama de iepure

Pastrama de iepure

Publicata luni, 15 decembrie 2014, 11:15
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Carnea de iepure se curata si se spala bine. Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert, in care se vor adauga morcovul si cepele, tocate marunt. Cand supa rezultata da in clocot, se pune si carnea... (mai mult)

Citeste
Ciulama de iepure

Ciulama de iepure

Publicata duminica, 20 octombrie 2013, 11:37
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea de iepure se curata s se spala bine, se portioneaza si se pune la rumenit intr-o cratita cu ulei incins. Cand incepe sa se faca, se torana un pahar de apa, cat sa acopere tot si se lasa la foc ... (mai mult)

Citeste
Tocana de mistret

Tocana de mistret

Publicata joi, 17 octombrie 2013, 12:36
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Se va taia carnea de mistret in cuburi, iar intr-o cratita in care am incins untul, se va rumeni, la foc mediu. Separat, ceapa si morcovii se calesc in untul ramas, iar cand s-au inmuiat, se adauga ... (mai mult)

Citeste
Tocanita de iepure

Tocanita de iepure

Publicata vineri, 9 august 2013, 09:30
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Dupa ce se spala pulpele de iepure, se taie pe jumatate. Apoi, se spala si se curata legumele. Se taie cubulete sau rondele. Se presara sare peste pulpele de iepure si piper. Apoi, se aseaza intr-o ... (mai mult)

Citeste
Iepure la cuptor

Iepure la cuptor

Publicata marti, 23 iulie 2013, 10:50
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se pune carnea de iepure intr-un castron cu apa si 3 linguri de otet. Se lasa pentru 30 de minute. Apoi, se scurge bine de apa si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru bucatile de iepure. Se ... (mai mult)

Citeste
Friptura de caprioara

Friptura de caprioara

Publicata sambata, 30 martie 2013, 12:15
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Mediu

Se ia pulpa sau muschiul de caprioara, se curata de toate pielitele si se pune in bait unde se lasa 24 de ore. Dupa aceea se scoate, se zvanta putin intr-un servetel, se impaneaza cu bucatele de ... (mai mult)

Citeste
Friptura de fazan

Friptura de fazan

Publicata sambata, 30 martie 2013, 11:28
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Fazanii se pastreaza intr-un loc racoros, 3-4 zile, pentru a se fragezi. Se curata de pene, se indeparteaza capul, ghearele si intestinele. Se trec prin flacara, se spala si se sterg cu un prosop de ... (mai mult)

Citeste
Fazan cu varza

Fazan cu varza

Publicata vineri, 15 februarie 2013, 08:51
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Se lasa fazanul la rece in penele lui 12 ore, golit de intestine. Apoi, se curata de pene, se parleste, se spala, se sareaza si se pipereaza. Se ia o varza de marime potrivita, se curata, se taie ca ... (mai mult)

Citeste
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Publicata sambata, 2 februarie 2013, 19:00
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Mediu

Morcovii, telina si jumatate din cantitatea de ceapa se taie felii. Restul de ceapa se taie marunt, se opareste cu apa clocotita si se indeparteaza apa. Iepurele se curata si se tine 12 ore in bait. ... (mai mult)

Citeste
Iepure cu ciuperci

Iepure cu ciuperci

Publicata sambata, 2 februarie 2013, 18:46
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Mediu

Carnea de iepure se tine in 500ml de bait, circa 12 ore, se sterge cu un prosop de hartie, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conservate, ... (mai mult)

Citeste
Fazan la cuptor

Fazan la cuptor

Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 12:28
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Mediu

Fazanul se curata de pene si de fulgi, apoi se inlatura ghearele. Se trece prin flacara si se tine in bait timp de 6 ore. Slanina se taie in felii subtiri si se pastreaza in vas cu apa si cuburi de ... (mai mult)

Citeste
Mancare de iepure

Mancare de iepure

Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 11:19
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se prajeste carnea in ulei incins, se pune jumatate de ceapa rasa prin rozatoare si cand s-a rumenit se adauga restul de ceapa si celelalte zarzavaturi, taiate felii subtiri. Se presara faina si se ... (mai mult)

Citeste
Chiftelute din carne de caprioara

Chiftelute din carne de caprioara

Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 10:35
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Daca a stat in bait, carnea se spala, se sterge, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela muiata si cu ceapa calita. Apoi se adauga oul, piperul pisat, sarea si verdeata... (mai mult)

Citeste
Caprioara cu sos de ciuperci

Caprioara cu sos de ciuperci

Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 10:21
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Mediu

Se ia o pulpa de caprioara, se sareaza si se tine in camara doua zile, dupa care se pune la fript in unt sau ulei (scotandu-se intai toate pielitele, ca sa ramana numai carnea curata). Se frige ca ... (mai mult)

Citeste
Rata salbatica cu portocale

Rata salbatica cu portocale

Publicata joi, 6 decembrie 2012, 12:58
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Mediu

Dupa ce rata a fost vanata, se tine atarnata 2-3 zile pentru fazandare, intr-un loc racoros, apoi se curata, se taie in bucati si se prajeste in untura. Dupa ce carnea s-a prajit putin se scoate si se... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))