Preparate din vanat
Pastrama de iepure
Publicata luni, 15 decembrie 2014, 11:15Carnea de iepure se curata si se spala bine. Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert, in care se vor adauga morcovul si cepele, tocate marunt. Cand supa rezultata da in clocot, se pune si carnea... (mai mult)
CitesteCiulama de iepure
Publicata duminica, 20 octombrie 2013, 11:37Carnea de iepure se curata s se spala bine, se portioneaza si se pune la rumenit intr-o cratita cu ulei incins. Cand incepe sa se faca, se torana un pahar de apa, cat sa acopere tot si se lasa la foc ... (mai mult)
CitesteTocana de mistret
Publicata joi, 17 octombrie 2013, 12:36Se va taia carnea de mistret in cuburi, iar intr-o cratita in care am incins untul, se va rumeni, la foc mediu. Separat, ceapa si morcovii se calesc in untul ramas, iar cand s-au inmuiat, se adauga ... (mai mult)
CitesteTocanita de iepure
Publicata vineri, 9 august 2013, 09:30Dupa ce se spala pulpele de iepure, se taie pe jumatate. Apoi, se spala si se curata legumele. Se taie cubulete sau rondele. Se presara sare peste pulpele de iepure si piper. Apoi, se aseaza intr-o ... (mai mult)
CitesteIepure la cuptor
Publicata marti, 23 iulie 2013, 10:50Se pune carnea de iepure intr-un castron cu apa si 3 linguri de otet. Se lasa pentru 30 de minute. Apoi, se scurge bine de apa si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru bucatile de iepure. Se ... (mai mult)
CitesteFriptura de caprioara
Publicata sambata, 30 martie 2013, 12:15Se ia pulpa sau muschiul de caprioara, se curata de toate pielitele si se pune in bait unde se lasa 24 de ore. Dupa aceea se scoate, se zvanta putin intr-un servetel, se impaneaza cu bucatele de ... (mai mult)
CitesteFriptura de fazan
Publicata sambata, 30 martie 2013, 11:28Fazanii se pastreaza intr-un loc racoros, 3-4 zile, pentru a se fragezi. Se curata de pene, se indeparteaza capul, ghearele si intestinele. Se trec prin flacara, se spala si se sterg cu un prosop de ... (mai mult)
CitesteFazan cu varza
Publicata vineri, 15 februarie 2013, 08:51Se lasa fazanul la rece in penele lui 12 ore, golit de intestine. Apoi, se curata de pene, se parleste, se spala, se sareaza si se pipereaza. Se ia o varza de marime potrivita, se curata, se taie ca ... (mai mult)
CitesteIepure cu masline
Publicata sambata, 2 februarie 2013, 19:00Morcovii, telina si jumatate din cantitatea de ceapa se taie felii. Restul de ceapa se taie marunt, se opareste cu apa clocotita si se indeparteaza apa. Iepurele se curata si se tine 12 ore in bait. ... (mai mult)
CitesteIepure cu ciuperci
Publicata sambata, 2 februarie 2013, 18:46Carnea de iepure se tine in 500ml de bait, circa 12 ore, se sterge cu un prosop de hartie, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conservate, ... (mai mult)
CitesteFazan la cuptor
Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 12:28Fazanul se curata de pene si de fulgi, apoi se inlatura ghearele. Se trece prin flacara si se tine in bait timp de 6 ore. Slanina se taie in felii subtiri si se pastreaza in vas cu apa si cuburi de ... (mai mult)
CitesteMancare de iepure
Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 11:19Se prajeste carnea in ulei incins, se pune jumatate de ceapa rasa prin rozatoare si cand s-a rumenit se adauga restul de ceapa si celelalte zarzavaturi, taiate felii subtiri. Se presara faina si se ... (mai mult)
CitesteChiftelute din carne de caprioara
Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 10:35Daca a stat in bait, carnea se spala, se sterge, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela muiata si cu ceapa calita. Apoi se adauga oul, piperul pisat, sarea si verdeata... (mai mult)
CitesteCaprioara cu sos de ciuperci
Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 10:21Se ia o pulpa de caprioara, se sareaza si se tine in camara doua zile, dupa care se pune la fript in unt sau ulei (scotandu-se intai toate pielitele, ca sa ramana numai carnea curata). Se frige ca ... (mai mult)
CitesteRata salbatica cu portocale
Publicata joi, 6 decembrie 2012, 12:58Dupa ce rata a fost vanata, se tine atarnata 2-3 zile pentru fazandare, intr-un loc racoros, apoi se curata, se taie in bucati si se prajeste in untura. Dupa ce carnea s-a prajit putin se scoate si se... (mai mult)
Citeste