Mancare de iepure
Ingrediente:
2 kg carne 1 pahar ulei 8 cepe 1 lingura de faina 2 morcovi 2 radacini de patrunjel 1 pahar mic vin 1 pahar mic de bulion de rosii piper sare
Mod de preparare:
Se prajeste carnea in ulei incins, se pune jumatate de ceapa rasa prin rozatoare si cand s-a rumenit se adauga restul de ceapa si celelalte zarzavaturi, taiate felii subtiri. Se presara faina si se lasa sa fiarba inabusit in cratita bine acoperita cu capac. Cand s-a calit zarzavatul se toarna vinul, bulionul si apa astfel incat sa acopere complet carnea, apoi se da la cuptor. Cand carnea este gata, se rastoarna pe farfurie si se serveste rece.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tocanita de iepure
Dupa ce se spala pulpele de iepure, se taie pe jumatate. Apoi, se spala si se curata legumele. Se taie cubulete sau ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de iepure
Carnea de iepure se curata si se spala bine. Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert, in care se vor adauga ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de iepure
Carnea de iepure se curata si se spala bine, apoi se portioneaza in bucatile de marimea dorita. Intr-o oala cu apa, se ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de iepure
Iepurele proaspat, se jupoaie, se curata, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert zarzavatul si bucatile de iepure.... (mai mult)
Citeste -
Ciulama de iepure
Carnea de iepure se curata s se spala bine, se portioneaza si se pune la rumenit intr-o cratita cu ulei incins. Cand ... (mai mult)
Citeste -
Iepure la cuptor
Se pune carnea de iepure intr-un castron cu apa si 3 linguri de otet. Se lasa pentru 30 de minute. Apoi, se scurge bine ... (mai mult)
Citeste







