Preparate din vanat

Fazan cu ciuperci

Fazan cu ciuperci

Publicata joi, 6 decembrie 2012, 12:26
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Mediu

Fazanul, bine curatat, se taie in bucati, se sareaza, se pipereaza si se pune la prajit intr-o cratita cu unt. Cand carnea s-a rumenit se adauga vinul, zeama de carne, se acopera si se lasa sa fiarba ... (mai mult)

Citeste
Friptura de mistret cu sos vanatoresc

Friptura de mistret cu sos vanatoresc

Publicata joi, 6 decembrie 2012, 12:01
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Mediu

Dupa ce s-a marinat, carnea de mistret se scoate, se sterge si se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza cu slanina si usturoi si se pune la fript in cuptor, intr-o taca cu untura. Se ... (mai mult)

Citeste
Gasca salbatica la cuptor

Gasca salbatica la cuptor

Publicata joi, 6 decembrie 2012, 11:01
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se curata gasca si se tine la bait 24 de ore. Se scoate, se zvanta putin, i se pune inauntru o bucatica de slanina tocata, cateva boabe de pier, o foaie de dafin si se aseaza o cratita cu o lingura de... (mai mult)

Citeste
Pulpa de caprioara la cuptor

Pulpa de caprioara la cuptor

Publicata joi, 6 decembrie 2012, 08:58
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Mediu

Se ia pulpa de caprioara, se curata de toate pielitele, se impaneaza cu slanina subtire si se lasa deoparte. Se pregateste baitul si se pune la fiert, cand vinul a scazut pe jumatate se mai adauga 60g... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))