Preparate din vanat
Fazan cu ciuperci
Publicata joi, 6 decembrie 2012, 12:26Fazanul, bine curatat, se taie in bucati, se sareaza, se pipereaza si se pune la prajit intr-o cratita cu unt. Cand carnea s-a rumenit se adauga vinul, zeama de carne, se acopera si se lasa sa fiarba ... (mai mult)
CitesteFriptura de mistret cu sos vanatoresc
Publicata joi, 6 decembrie 2012, 12:01Dupa ce s-a marinat, carnea de mistret se scoate, se sterge si se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza cu slanina si usturoi si se pune la fript in cuptor, intr-o taca cu untura. Se ... (mai mult)
CitesteGasca salbatica la cuptor
Publicata joi, 6 decembrie 2012, 11:01Se curata gasca si se tine la bait 24 de ore. Se scoate, se zvanta putin, i se pune inauntru o bucatica de slanina tocata, cateva boabe de pier, o foaie de dafin si se aseaza o cratita cu o lingura de... (mai mult)
CitestePulpa de caprioara la cuptor
Publicata joi, 6 decembrie 2012, 08:58Se ia pulpa de caprioara, se curata de toate pielitele, se impaneaza cu slanina subtire si se lasa deoparte. Se pregateste baitul si se pune la fiert, cand vinul a scazut pe jumatate se mai adauga 60g... (mai mult)
Citeste









