Friptura de fazan

Foto - Friptura de fazan
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 4 voturi / pareri

Ingrediente:

2 fazani 300g slanina sare

Mod de preparare:

Fazanii se pastreaza intr-un loc racoros, 3-4 zile, pentru a se fragezi. Se curata de pene, se indeparteaza capul, ghearele si intestinele. Se trec prin flacara, se spala si se sterg cu un prosop de hartie, atat pe dinafara, cat si inauntru. Slanina se taie in felii subtiri. Fazanii se sareaza si se invelesc in felii subtiri de slanina. Se frig la tava sau pe frigare. Se serveste cald.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Supa de fazan

    Supa de fazan

    Se curata fazanul, se spala, se taie bucati si se pune la fiert cu sarea, boabele de piper, zarzavatul netaiat si coaja ... (mai mult)

    Citeste
  • Fazan la cuptor

    Fazan la cuptor

    Fazanul se curata de pene si de fulgi, apoi se inlatura ghearele. Se trece prin flacara si se tine in bait timp de 6 ... (mai mult)

    Citeste
  • Fazan cu ciuperci

    Fazan cu ciuperci

    Fazanul, bine curatat, se taie in bucati, se sareaza, se pipereaza si se pune la prajit intr-o cratita cu unt. Cand ... (mai mult)

    Citeste
  • Friptura de vita la cuptor

    Friptura de vita la cuptor

    Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 ... (mai mult)

    Citeste
  • Fazan cu varza

    Fazan cu varza

    Se lasa fazanul la rece in penele lui 12 ore, golit de intestine. Apoi, se curata de pene, se parleste, se spala, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Friptura de pui la cuptor

    Friptura de pui la cuptor

    Carnea de pui se condimenteaza cu piper, busuioc si maghiran, apoi se aseazape rand, intr-o tava unsa cu ulei. Se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))