Friptura de fazan
Ingrediente:
2 fazani 300g slanina sare
Mod de preparare:
Fazanii se pastreaza intr-un loc racoros, 3-4 zile, pentru a se fragezi. Se curata de pene, se indeparteaza capul, ghearele si intestinele. Se trec prin flacara, se spala si se sterg cu un prosop de hartie, atat pe dinafara, cat si inauntru. Slanina se taie in felii subtiri. Fazanii se sareaza si se invelesc in felii subtiri de slanina. Se frig la tava sau pe frigare. Se serveste cald.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa de fazan
Se curata fazanul, se spala, se taie bucati si se pune la fiert cu sarea, boabele de piper, zarzavatul netaiat si coaja ... (mai mult)
Citeste -
Fazan la cuptor
Fazanul se curata de pene si de fulgi, apoi se inlatura ghearele. Se trece prin flacara si se tine in bait timp de 6 ... (mai mult)
Citeste -
Fazan cu ciuperci
Fazanul, bine curatat, se taie in bucati, se sareaza, se pipereaza si se pune la prajit intr-o cratita cu unt. Cand ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita la cuptor
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 ... (mai mult)
Citeste -
Fazan cu varza
Se lasa fazanul la rece in penele lui 12 ore, golit de intestine. Apoi, se curata de pene, se parleste, se spala, se ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de pui la cuptor
Carnea de pui se condimenteaza cu piper, busuioc si maghiran, apoi se aseazape rand, intr-o tava unsa cu ulei. Se ... (mai mult)
Citeste







