Mancaruri cu carne
Pui cu curry
Publicata luni, 15 iulie 2013, 15:14Se spala si se taie in bucati medii pieptul de pui. Se condimenteaza si se pune la prajit, intr-o tigaie, cu 4 linguri de unt. Cand capata o culoare aurie, se adauga smantana amestecata cu faina, ... (mai mult)
CitesteTochitura de porc
Publicata sambata, 13 iulie 2013, 09:23Carnea de porc se taie in bucati mici, cubulete. Apoi, se toaca marunt ceapa si ardeii. Se pun la calit, intr-o tigaie, cu putin ulei. Dupa ce s-au rumenit putin, 2-3 minute, se adauga bucatile de ... (mai mult)
CitesteGulas de vita
Publicata miercuri, 10 iulie 2013, 09:25Se spala bine carnea si se taie in bucati mici. Apoi, intr-o tigaie, se pune putin ulei si se pune carnea la prajit. Se lasa aproximativ 5-10 minute. Intre timp, se curata si se taie morcovii felii si... (mai mult)
CitesteGulas de porc
Publicata miercuri, 10 iulie 2013, 08:50Intr-o cratita, se pune la topit untul si se amesteca cu uleiul. Apoi, se pune la rumenit carnea, taiata in bucati nu foarte mari. Se adauga si costita afumata, taiata cubulete. Dupa ce s-a prajit ... (mai mult)
CitesteRulada de pui
Publicata marti, 9 iulie 2013, 09:37Se incalzeste cuptorul la 250 de grade. Apoi, pe o foaie de aluminiu unsa cu ulei, se pun 5 felii de bacon, una langa alta. Se adauga, peste ele, piept de pui taiat felii, piper, felii de rosii taiate... (mai mult)
CitesteMuschiulet de porc la cuptor
Publicata duminica, 7 iulie 2013, 10:09Se spala muschiul de porc si se fac cateva gauri in el pentru a introduce bucatele de usturoi. Apoi, se condimenteaza cu sare si piper, pe ambele parti. Se pune la incalzit cuptorul la 180 de grade! ... (mai mult)
CitestePui cu ananas
Publicata sambata, 6 iulie 2013, 10:28Se decojeste ananasul si se taie cubulete. Se fierb bucatile de ananas in apa cu zahar. Apoi, se lasa deoparte! Se condimenteaza puiul cu sare, piper, chimen si usturoi si se lasa deoparte ca sa se ... (mai mult)
CitesteTocanita de ceapa
Publicata vineri, 5 iulie 2013, 09:39Intr-o cratita, se pune 3 linguri de ulei de masline impreuna cu ceapa tocata, la foc mediu. Dupa 5-7 minute, se adauga frunza de dafin, se acopera si se lasa, la foc mic, amestecand ocazional, timp ... (mai mult)
CitesteTocanita de pui
Publicata joi, 4 iulie 2013, 11:00Se curata cartofii si se taie cubulete. Se decojesc rosiile. Apoi, intr-o cratita, se pun cartofii la fiert si se adauga carnea de pui. Odata fierte, se taie carnea de pui in bucati mai mici si se ... (mai mult)
CitesteMancare de conopida
Publicata joi, 4 iulie 2013, 10:28Se spala bine conopida si se rupe in buchetele mai mici. Apoi, se pun la fiert si se adauga o lingurita de sare. Intre timp, se fierbe pieptul de pui. Cand s-a fiert, se lasa putin sa se raceasca si ... (mai mult)
CitesteRisotto cu pui
Publicata joi, 30 mai 2013, 11:52Se taie ceapa si ardeiul gras. Se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Dupa 2-3 minute, adaugati bucatile de pui cu putina sare si piper si usturoiul pisat. Amestecati, apoi puneti un pahar de ... (mai mult)
CitestePulpe de curcan la cuptor
Publicata miercuri, 22 mai 2013, 10:31Intr-un castron, se amesteca chimenul, bulionul, usturoiul pisat, untul topit, putina supa de pui si otetul. Se pun pulpele de curcan, in castron, la marinat timp de 2 ore! Apoi, se pun pulpele in ... (mai mult)
CitestePulpe de pui la cuptor
Publicata miercuri, 22 mai 2013, 10:25Se spala si se taie pulpele de pui. Se pun intr-un castron si se toarna paharul de vin alb peste ele. Intre timp, se curata usturoiul si se taie in bucati mici si se amesteca cu patrunjelul. Intr-o ... (mai mult)
CitestePui cu portocale
Publicata miercuri, 22 mai 2013, 10:00Se pune ulei de masline intr-o tigaie si se prajesc, la foc mare, copanele. Dupa ce s-au rumenit, se lasa deoparte. In acelasi ulei, se prajeste usturoiul impreuna cu ceapa. Apoi, se aduaga sucul de ... (mai mult)
CitesteParjoale moldovenesti
Publicata luni, 22 aprilie 2013, 09:03Se toaca ceapa, patrunjelul, mararul si usturoiul, iar morcovul se da prin razatoare. Apoi, toate acestea se amesteca cu carnea tocata si painea inmuiata in apa si stoarsa bine! Se condimenteaza cu ... (mai mult)
Citeste




















