Gulas de porc
Ingrediente:
500 g pulpa de porc 2 ardei grasi 2 cepe 2 morcovi 250 g costita afumata 50 g unt 500 g cartofi 2 catei de usturoi 1 lingurita boia dulce 150 g rosii decojite 100 ml ulei patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se pune la topit untul si se amesteca cu uleiul. Apoi, se pune la rumenit carnea, taiata in bucati nu foarte mari. Se adauga si costita afumata, taiata cubulete. Dupa ce s-a prajit putin, se scoate carnea si se lasa deoparte. In cratita in care s-a prajit carnea, se pune ceapa la rumenit impreuna cu morcovul taiat felii, usturoiul pisat si putina sare si piper. Dupa 2-3 minute, se aduaga rosiile decojite si se amesteca bine. Apoi, se pune ardeiul gras, tocat cubulete, carnea si se adauga apa. Se lasa sa fiarba, iar in ultimele 20 de minute se adauga cartofii taiati cubulete. Se adauga o lingurita de boia dulce, patrunjel si se serveste cald!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Gulas de fasole
Fasolea se fierbe in apa cu putina sare. Carnea de porc se taie in bucati mai mici si se pune la calit intr-o tigaie cu ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Carnati de porc
Intr-un vas mare, vom pune carnea de porc ce tocmai am dat-o prin masina de tocat. Presaram sarea, piperul cimbrul si ... (mai mult)
Citeste -
Caltabos de porc
Carnea de porc se da prin masina de tocat, apoi o asezam intr-un castron mai mare. Peste ea adaugam toate celelalte ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de porc
Muschiul de porc se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rumenesc feliile in ulei incins, pe ambele ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc afumat
Muschiul de porc, se taie in bucati mari, se pun intr-un vas, iar peste carne se presara sare si restul condimentelor, ... (mai mult)
Citeste







