Risotto cu pui
Ingrediente:
325 g pui tocat 325 g orez 160 g sunca 125 g parmezan 1 ardei gras 1 ceapa 2 catei de usturoi ulei de masline 1 l supa de pui 1 pahar vin alb sare piper
Mod de preparare:
Se taie ceapa si ardeiul gras. Se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Dupa 2-3 minute, adaugati bucatile de pui cu putina sare si piper si usturoiul pisat. Amestecati, apoi puneti un pahar de vin alb si orezul. Se toarna supa de pui si se lasa aproximativ 40 de minute, la foc mediu. Intre timp, taiati parmezanul in cubulete si adaugati-l in tigaie. Cand s-a fiert orezul si s-a redus supa de pui, stingeti focul.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Risotto cu parmezan
Intr-o cratita se topeste 30 g de unt, in care se caleste ceapa tocata marunt. Cand aceasta devine transparenta, se ... (mai mult)
Citeste -
Risotto cu carne tocata
Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit intr-o tigaie cu ulei. Cand ceapa a devenit transparenta, ... (mai mult)
Citeste -
Risotto cu sofran
Orezul il spalam bine in ape succesive, iar ceapa o tocam marunt. Intr-o tigaie, topim untul, peste care adaugam ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Risotto cu legume
Intr-o cratita, se topeste untul si se adauga usturoiul, ceapa si morcovul, taiate marunt, si se amesteca bine. Apoi, se... (mai mult)
Citeste -
Risotto cu ciuperci
Intr-o tigaie, se pune ceapa tocata la calit impreuna cu usturoiul si putin unt. Dupa 2-3 minute, se includ si ... (mai mult)
Citeste -
Risotto cu fructe de mare
Intr-o tigaie, la foc mare, se incalzeste putin ulei de masline si se gatesc stridiile timp de 2 minute. Apoi, se scot ... (mai mult)
Citeste







