Mancaruri cu carne

Tocana de miel

Tocana de miel

Publicata luni, 25 februarie 2013, 18:22
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile proaspete se oparesc, se decojesc si sunt taiate felii. Bucatile de carne de ... (mai mult)

Citeste
Spanac cu carne de miel

Spanac cu carne de miel

Publicata luni, 25 februarie 2013, 17:56
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se sareaza. Spanacul se opareste in apa clocotita, se raceste si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt, jumatate din lamaie se taie rondele, iar din ... (mai mult)

Citeste
Pulpa de porc la cuptor

Pulpa de porc la cuptor

Publicata joi, 14 februarie 2013, 18:25
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pulpa de porc se spala si se da cu sare. Morcovii, cartofii, ceapa si usturoiul se curata si se taie felii. Carnea se unge cu ulei se aseaza in taca cu 100ml de apa, dupa care se adauga ceapa, ... (mai mult)

Citeste
Piept de pui cu orez si portocale

Piept de pui cu orez si portocale

Publicata sambata, 9 februarie 2013, 12:17
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Mediu

Carnea de pui se spala si se atie fasii subtiri si egale. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se pune uleiul intr-o tigaie de teflon, si se inabuse impreuna ceapa cu fasiile de pui, 3-4 ... (mai mult)

Citeste
Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Publicata sambata, 9 februarie 2013, 11:31
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Se scoate pielea pieptului de pui, se dezoseaza, se spala si se prajeste putin pe toate partile, intr-o tigaie fara grasime. Se potriveste de sare si piper. Ceapa si ardeii se curata, se taie fiecare ... (mai mult)

Citeste
Pulpa de miel cu spanac

Pulpa de miel cu spanac

Publicata vineri, 1 februarie 2013, 11:37
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Mediu

Se unge cu putn ulei o tava mica de copt. Se foloseste jumatate din cantitatea de mustar ca sa se unga fiecare bucata de pulpa. Se spala si se usuca rozmarinul, si se presara peste carne. Se ... (mai mult)

Citeste
Rata cu masline

Rata cu masline

Publicata sambata, 26 ianuarie 2013, 15:27
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

De la rata se separa picioarele, pulpele, aripile si pieptul care se taie in doua bucati. Ceapa se toaca marunt. Lamaia se taie rondele. Ceapa se caleste in ulei, la foc mic, pana devine lucioasa, ... (mai mult)

Citeste
Pulpa de berbec la tava cu ciuperci

Pulpa de berbec la tava cu ciuperci

Publicata miercuri, 23 ianuarie 2013, 22:11
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Se curata carnea de seu, se scoate de pe os, se spala, se da cu sare, se impaneaza cu slanina si usturoi, se ruleaza si se leaga cu ata. Se asaza in tava, se unge cu untura, se adauga 3-4 linguri de ... (mai mult)

Citeste
Cotlet de porc la cuptor cu ciuperci

Cotlet de porc la cuptor cu ciuperci

Publicata sambata, 22 decembrie 2012, 17:17
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Ciupercile se taie in felii si se fierb 10 minute in apa cu putina sare. Se scot cu spumiera si se pun intr-un castron. Cotletele foarte putin sarate se pun intr-o tava cu ulei si o cescuta apa, se ... (mai mult)

Citeste
Rulada de curcan

Rulada de curcan

Publicata sambata, 22 decembrie 2012, 10:02
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Painea se inmuaie in lapte si se stoarce dupa care se amesteca cu carnea de curcan tocata si slanina. Ceapa si verdeata se toaca marunt. Din cele 4 oaua 2 raman intregi, iar la celelalte 2 se separa ... (mai mult)

Citeste
Sarmale in foi de varza

Sarmale in foi de varza

Publicata sambata, 22 decembrie 2012, 00:27
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Mediu

Se iau 3 cepe se taie felii si se inabusa in 50ml de ulei, iar restul cepelor se toaca marunt. Carnea de porc se taie bucati mai mici, dupa care se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa inabusita.... (mai mult)

Citeste
Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci

Publicata vineri, 21 decembrie 2012, 23:17
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Puiul curatat si spalat, se taie in bucati, se zvanta cu un prosop, se da un praf de sare si se prajeste in ulei. Separat, se prajeste ceapa taiata marunt, se pune faina si se stinge cu apa: in acest ... (mai mult)

Citeste
Piftie de porc

Piftie de porc

Publicata joi, 20 decembrie 2012, 11:35
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si soriciul la foc potrivit lasand la fiert incet. Se adauga sarea dupa gust. Se tine la ... (mai mult)

Citeste
Carne de porc cu verdeturi

Carne de porc cu verdeturi

Publicata miercuri, 19 decembrie 2012, 19:06
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Mediu

Muschiul este taiat in 2 bucati egale. Sunca si cascavalul sunt taiate in felii subtiri. Dupa ce se curata cepele se taie in bucati mai mari. Se face o taietura Se iau bucatile de muschi si se face o ... (mai mult)

Citeste
Carne de porc in crusta

Carne de porc in crusta

Publicata miercuri, 19 decembrie 2012, 18:38
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Mediu

Se curata carnea de grasime si de pielite. Ceapa se toaca marunt. Marul se curata de casuta semintelor si se taie cuburi. Ouale se bat pana se omogenizeaza. Se rade coaja de lamaie, apoi se extrage ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))