Prajituri
Prajitura cu gem si nuca
Publicata marti, 30 aprilie 2013, 08:45Se pune la incalzit uleiul cu coaja de portocala. Se sfarama nucile. Apoi, se bat ouale cu mixerul impreuna cu zaharul, se adauga faina si se amesteca usor! In cele din urma, se adauga uleiul cu coaja... (mai mult)
CitestePrajitura cu gem de prune
Publicata marti, 30 aprilie 2013, 08:27Se taie untul in bucati mici si se pune intr-un castron sa se inmoaie la temperatura camerei. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se unge o tava cu unt. Intr-un castron se toarna zaharul si se ... (mai mult)
CitestePrajitura cu gem
Publicata marti, 30 aprilie 2013, 07:55Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 180 de grade. Intre timp, se unge tava pentru prajitura cu unt si se pune o baza de hartie si se presara cu faina. Se mixeaza zaharul, untul si vanilia... (mai mult)
CitestePrajitura cu frisca
Publicata marti, 30 aprilie 2013, 07:37Se amesteca faina cu zaharul. Se adauga galbenusurile de ou si se mixeaza. Apoi, se adauga jumatate din cantitatea de lapte si jumatate din cantitatea de smantana, odata bine incorporate, se adauga ... (mai mult)
CitestePrajitura cu smantana
Publicata luni, 29 aprilie 2013, 10:00Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Se unge o forma cu unt si se tapeteaza cu faina. Se bat ouale si se amesteca cu smantana, esenta de vanilie, lingurita de sare si faina. Compozitia obtinuta se ... (mai mult)
CitestePrajitura cu branza
Publicata luni, 29 aprilie 2013, 09:04Se pun intr-o tava biscuitii sfaramati, apoi se adauga untul topit si se amesteca bine. Se baga in frigider si se lasa 10 minute. Intre timp, se aduce la fierbere crema de branza, zaharul si laptele. ... (mai mult)
CitestePrajitura cu cacao
Publicata luni, 29 aprilie 2013, 08:43se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se unge tava cu putin unt. Apoi, se bat ouale si se amesteca cu zaharul si untul. Se adauga si esenta de vanilie si gemul de mure. Se amesteca bine! Apoi, se ... (mai mult)
CitestePrajitura cu ciocolata
Publicata luni, 29 aprilie 2013, 08:17Se incalzeste cuptorul la 190 de grade. Se topeste ciocolata timp de 1 minut la micorunde, se amesteca si se mai baga inca 1 minut. Se topeste si untul separat. Apoi, se separa galbenusurile de ... (mai mult)
CitestePrajitura cu bezea
Publicata luni, 29 aprilie 2013, 08:04Se incalzeste cuptorul la 120 de grade. Se bat galbenusurile cu mixerul la viteza medie pana se inmoaie, apoi se mareste viteza si se adauga 200 g zahar. Asigurati-va ca zaharul se dizolva complet, ... (mai mult)
CitestePrajitura cu mascarpone
Publicata duminica, 28 aprilie 2013, 09:15Se pune la incalzit cuptorul la 160 de grade. Se pun intr-un castron faina, zaharul, praful de copt si untul. Acestea se amesteca bine cu o lingura. Apoi, se adauga galbenusurile si se continua ... (mai mult)
CitesteTiramisu mascarpone
Publicata duminica, 28 aprilie 2013, 08:52Intr-un bol, se amesteca branza mascaprone impreuna cu zahar si un ou. In alt vas, se bat albusurile pana cand devin spuma si se toarna peste branza mascarpone. Intr-un vas se aranjeaza piscoturile si... (mai mult)
CitesteTiramisu
Publicata duminica, 28 aprilie 2013, 08:34Pentru crema se amesteca zaharul vanilat cu zaharul normal si branza dulce. Apoi, se adauga cafeaua impreuna cu smantana si cacao. Se aranjeaza patul de piscoturi intr-o tava si se acopera cu un strat... (mai mult)
CitesteNegresa cu mascarpone
Publicata sambata, 27 aprilie 2013, 09:36Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 170 de grade. Intre timp, se acopera o tava cu foaie de patiserie si se pune deoparte. Se amesteca laptele cu untul topit! Apoi, se adauga ouale si se ... (mai mult)
CitesteNegresa cu gem
Publicata sambata, 27 aprilie 2013, 09:18Intr-un castron se pune faina, 3 linguri de cacao, zaharul, nucile sfaramate, praful de copt, stafidele, o cana de apa si gemul de prune. Se bat bine cu mixerul pana se omogenizeaza. Intre timp, se ... (mai mult)
CitesteNegresa cu nuca de cocos
Publicata sambata, 27 aprilie 2013, 09:00Intr-o cratita, se pune laptele impreuna cu untul, zaharul si cacao. Cand incepe sa fiarba, se stinge focul si se lasa la racit! Apoi, se adauga galbenusurile, praful de copt si faina si se amesteca ... (mai mult)
Citeste




















