Prajitura cu ciocolata

Foto - Prajitura cu ciocolata
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 2 voturi / pareri

Ingrediente:

300 g ciocolata neagra 200 g unt 4 linguri zahar 5 linguri amidon de porumb 8 oua

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade. Se topeste ciocolata timp de 1 minut la micorunde, se amesteca si se mai baga inca 1 minut. Se topeste si untul separat. Apoi, se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se pun intr-un castron indeajuns de mare. Se amesteca untul topit cu ciocolata. Se bat galbenusurile, se aduaga zaharul si se amesteca bine. Se pune amidonul de porumb si se mai amesteca putin. Se bat albusurile pana devin spuma, apoi se amesteca cu ciocolata si galbenusurile. Compozitia obtinuta se toarna in tava si se baga la cuptor la o temperatura de 170 de grade, timp de 20-25 de minute. Se presara cu zahar si se serveste cu fructe de padure.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))