Prajituri

Prajitura cu fanta

Prajitura cu fanta

Publicata duminica, 21 iulie 2013, 09:45
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput, se bat ouale, se adauga 5 lingurite de zahar si se amesteca cu mixerul pana se omogenizeaza. Apoi, se adauga uleiul, treptat, amestecand in continuare cu mixerul. Se lasa putin ... (mai mult)

Citeste
Tarta cu afine

Tarta cu afine

Publicata vineri, 19 iulie 2013, 09:47
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Se pune la incalzit cuptorul la 180 de grade. Intre timp, se amesteca intr-un castron faina cu praful de copt. Separat, se bate untul cu mixerul, timp de doua minute, si se adauga zaharul impreuna cu ... (mai mult)

Citeste
Strudel cu caise

Strudel cu caise

Publicata vineri, 19 iulie 2013, 09:30
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se pun caisele in apa calduta si se lasa deoparte timp de o ora. Apoi, se pune la incalzit cuptorul. Intre timp, se amesteca cu mixerul smantana, crema de branza si 50 de grame de zahar. Se ... (mai mult)

Citeste
Strudel cu visine

Strudel cu visine

Publicata vineri, 19 iulie 2013, 09:05
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Intr-o cratita, se pune untul topit si se amesteca cu oul. Se amesteca totul cu faina. Din aluatul obtinut, se formeaza o bila, se acopera si se lasa deoparte timp de 30 de minute. Apoi, intr-o ... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu zarzare

Prajitura cu zarzare

Publicata joi, 18 iulie 2013, 12:02
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput, se spala zarzarele si se scot samburii. Apoi se separa albusul de galbenusuri. Se bat albusurile bine cu mixerul pana devin spuma, adaugand zaharul vanilat si zaharul simplu impreuna ... (mai mult)

Citeste
Pariziene cu mere

Pariziene cu mere

Publicata miercuri, 17 iulie 2013, 09:14
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Mediu

Se spala si se curata de coaja merele. Apoi, se vor taia in bucati micute si se pun impreuna cu putina apa si 100 g zahar intr-o cratita, la fic mic. Abia cand se inmoaie merele se poate stinge focul ... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu miere

Prajitura cu miere

Publicata duminica, 14 iulie 2013, 10:37
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Mediu

Intr-o cratita, se pune margarina, 4 linguri de miere si 180 g zahar. Se lasa sa fiarba, la foc mic, pana cand se omogenizeaza. Apoi, se lasa la racit. Se amesteca faina cu bicarbonat si se adauga, ... (mai mult)

Citeste
Rulada de biscuiti

Rulada de biscuiti

Publicata marti, 9 iulie 2013, 09:12
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Intr-o cratita, se pune la fiert laptele impreuna cu zaharul si cacao. Intre timp, se sfarama biscuitii intr-un castron si se toarna laptele peste ei, dupa ce s-a racit. Se framanta bine compozitia si... (mai mult)

Citeste
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Publicata luni, 8 iulie 2013, 12:46
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Se separa galbenusurile de albusuri. Apoi, se bat albusurile, turnand treptat zahar, pana cand devin spuma! Se adauga galbeunusurile, pe rand, amestecand cu atentie. Se rade coaja de la o lamaie mica ... (mai mult)

Citeste
Tarta cu nectarine

Tarta cu nectarine

Publicata duminica, 7 iulie 2013, 10:25
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Intr-un castron, se pun ouale, zaharul, crema de branza, laptele si esenta de vanilie. Se amesteca bine pana devine cremoasa si se lasa deoparte timp de 20 de minute. Intre timp, se pune la incalzit ... (mai mult)

Citeste
Eclere cu crema de vanilie

Eclere cu crema de vanilie

Publicata marti, 2 iulie 2013, 09:46
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Intr-un castron, se bat 2 oua impreuna cu 100 g zahar. Apoi, se adauga faina, jumatate din cantitatea de lapte si se bate cu mixerul in continuare. Separat, se pune cealalta jumatate din cantitatea de... (mai mult)

Citeste
Pandispan cu capsuni

Pandispan cu capsuni

Publicata vineri, 28 iunie 2013, 10:47
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput, se separa galbenusurile de albusuri. Apoi, se bat albusurile spuma, turnand praful de sare si zaharul treptat. Cand acestea devin spuma, se adauga galbenusurile, pe rand, 4 linguri de ... (mai mult)

Citeste
Pandispan cu visine

Pandispan cu visine

Publicata vineri, 28 iunie 2013, 10:27
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se spala bine visinele si se rup coditele. Apoi, se scot samburii si se lasa deoparte, timp de o ora, in zahar. Intr-un castron, se separa galbenusurile de albus. Apoi, se bat albusurile bine cu ... (mai mult)

Citeste
Pandispan

Pandispan

Publicata marti, 28 mai 2013, 09:23
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Se bat albusurile cu mixerul pana devin spuma. Apoi, se adauga zaharul vanilat. In alt castron, se amesteca galbenusurile cu putin ulei si esenta de rom. Apoi, se incorporeaza in albusurile batute ... (mai mult)

Citeste
Briose cu mere

Briose cu mere

Publicata marti, 28 mai 2013, 09:03
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se amesteca faina cu praful de copt si scortisoara. Apoi, se adauga zaharul. Intr-o cratita, se topeste untul la foc mic si se amesteca cu miere, apoi se lasa deoparte. Se curata merele, se taie in ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))