Prajitura cu bezea

Foto - Prajitura cu bezea
Complexitate: usor Timp de preparare: 80 minute
5.00 5 3 voturi / pareri

Ingrediente:

4 albusuri de ou 210 g zahar 1/2 lingurita esenta de vanilie 1 cana frisca fructe (mere, capsuni)

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 120 de grade. Se bat galbenusurile cu mixerul la viteza medie pana se inmoaie, apoi se mareste viteza si se adauga 200 g zahar. Asigurati-va ca zaharul se dizolva complet, apoi adaugati si esenta de vanilie. Se baga la cuptor compozitia si se lasa 60-70 de minute. Cand este gata, stingeti focul si lasati sa se raceasca. Se amesteca frisca cu 2 linguri de zahar si se adauga peste bezea, apoi se orneaza cu fructe.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Prajitura cu mere si bezea

    Prajitura cu mere si bezea

    Pentru prepararea aluatului se amesteca galbenusurile cu zahar, se adauga uleiul cate putin, apoi laptele, faina si ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura pavlova

    Prajitura pavlova

    Mai intai, intr-un bol vom pune albusurile si le vom bate spuma, alaturi de un praf de sare, apoi adaugam zaharul ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu capsuni si bezea

    Prajitura cu capsuni si bezea

    Mai intai, capsunile se spala si se pun intr-un bol, paste ele se adauga zaharul, apoi se mixeaza cu ajutorul unui ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu gem si bezea

    Prajitura cu gem si bezea

    Mai intai frecam untul ce a stat la temperatura camerei, cu 200 de grame de zahar, iar cand devine o crema fina, adaugam... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu visine si bezea

    Prajitura cu visine si bezea

    Intr-un bol se pun 200 de g de zahar impreuna cu untul si se mixeaza pana ce se transforma intr-o crema spumoasa. Peste ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu prune si bezea

    Prajitura cu prune si bezea

    Pentru blat: Cele 2 galbenusuri se mixeaza cu zaharul si laptele. Untul se pune peste faina si se framanta pana cand se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))