Torturi

Tort cu visine

Tort cu visine

Publicata vineri, 11 iulie 2014, 12:44
Timp de gatire: 110 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol se pun faina, praful de copt, 100 g zahar, 100 g unt si 2 oua. Toate acestea se amesteca bine, pana cand aluatul devine consistent si se poate framanta cu mana, apoi se acopera cu o folie ... (mai mult)

Citeste
Tort de piersici

Tort de piersici

Publicata vineri, 11 iulie 2014, 12:25
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Pentu blat, se pun in boluri diferite albusurile si galbenusurile celor 3 oua, apoi galbenusurile se bat cu un mixer impreuna cu sucul de portocale pana ce devin spumoase, iar albusurile se bat spuma ... (mai mult)

Citeste
Tort cu capsuni

Tort cu capsuni

Publicata marti, 17 iunie 2014, 11:13
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Capsunile se spala bine si se scurg de apa, iar biscuitii se pun intr-un bol si se zdrobesc in bucati mai mici, apoi se amesteca impreuna cu o lingura de cacao, dar si cu untul ce a stat la ... (mai mult)

Citeste
Tort cu zmeura

Tort cu zmeura

Publicata marti, 10 iunie 2014, 11:55
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pentru blat, se bat albusurile spuma, iar galbenusurile se mixeaza bine, cu zaharul. Ciocolata, de preferinta alba, se topeste la baie de aburi, iar peste ea se adauga treptat,untul si galbenusurile ... (mai mult)

Citeste
Tort de mere cu crema de zahar ars

Tort de mere cu crema de zahar ars

Publicata joi, 13 februarie 2014, 12:23
Timp de gatire: 110 minute Complexitate: Usor

Pentru tort, folosim o cratita cu pereti inalti, in care vom pune 150 g zahar si lingura de miere. Vom topi zaharul si mierea, iar cand caramelul s-a format, il intindem pe pretii cratitei, ... (mai mult)

Citeste
Tort de fasole

Tort de fasole

Publicata joi, 13 februarie 2014, 12:18
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Fasolea se fierbe bine, apoi se scurge de apa si se paseaza. Piureul de fasole se amesteca impreuna cu galbenusurile celor 4 oua, zaharul si untul batut spuma. Peste crema obtinuta adaugam cacao, ... (mai mult)

Citeste
Tort de bezea

Tort de bezea

Publicata miercuri, 12 februarie 2014, 17:02
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol punem albusurile si le batem spuma, impreuna cu zaharul si zeama de lamaie. Vom pune bolul la bain marie si vom mai bate spuma inca 6 minute. Spuma obtinuta se toarna intr-o forma de tort,... (mai mult)

Citeste
Tort cu branza dulce

Tort cu branza dulce

Publicata miercuri, 18 decembrie 2013, 12:23
Timp de gatire: 100 minute Complexitate: Usor

Blatul se prepara batand separat, albusurile cu zahar, pana devin spuma, iar galbenusurile se mixeaza impreuna cu sucul de portocale si putin zahar. Se incorporeaza cele doua compozitii obtinute, ... (mai mult)

Citeste
Tort de cafea

Tort de cafea

Publicata miercuri, 18 decembrie 2013, 12:20
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Mai intai preparam blatul pentru care, separam galbenusurile celor 6 oua, de albusuri. Albusurile le mixam cu un praf de sare si zahar, pana devin spuma. Galbenusurile, la randul lor, vor fi batute ... (mai mult)

Citeste
Tort de clatite

Tort de clatite

Publicata joi, 5 decembrie 2013, 12:54
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Clatitele le preparam batand mai intai ouale cu un tel, peste ele turnam laptele si faina si amestecam bine, pentru a dizolva total faina. Punem si un praf de sare si esenta, iar compozitia de clatite... (mai mult)

Citeste
Tort cu martipan

Tort cu martipan

Publicata joi, 5 decembrie 2013, 12:48
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Blatul se prepara batand albusurile spuma cu un praf de sare si 50 g de zahar. Galbenusurile se bat si ele separat cu zaharul ramas, zaharul vanilat si esenta de vanilie, pana ce devin spumoase. La ... (mai mult)

Citeste
Tort cu fructe

Tort cu fructe

Publicata joi, 28 noiembrie 2013, 12:15
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol, se amesteca galbenusurile, peste care punem esenta de vanilie si zaharul. Cand au devenit cremoase, se adauga peste ele si coniacul si mascarpone-le, crema obtinuta dandu-se la frigider. ... (mai mult)

Citeste
Tort mousse de ciocolata

Tort mousse de ciocolata

Publicata joi, 28 noiembrie 2013, 12:10
Timp de gatire: 100 minute Complexitate: Usor

Galbenusurile se separa de albusuri si se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat, pana cand devin o crema pufoasa. Untul se amesteca cu o lingura de lapte cald si se toarna peste galbenusuri. Tot ... (mai mult)

Citeste
Tort caramel

Tort caramel

Publicata joi, 28 noiembrie 2013, 12:05
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Caramelizam 8 linguri de zahar, intr-un vas cu pereti mai inalti. Cand zaharul s-a topit, se tapeteaza peretii vasulul pana la jumatate. Separat, batem cele 6 oua cu zaharul si vanilia, iar cand devin... (mai mult)

Citeste
Tort cu mascarpone

Tort cu mascarpone

Publicata joi, 28 noiembrie 2013, 12:00
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Cele 6 oua se separa, iar albusurile se bat spuma, cu un praf de sare si zaharul. Peste ele se pun si galbenusurile, apoi faina impreuna cu cacao si praful de copt. Se amesteca bine, pana cand ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))