Fructe de mare
Scoici cu vin
Publicata marti, 19 martie 2013, 10:44Pentru a realiza aceasta reteta este necesara o cratita cu gauri pentru abur. Se curata bine scoicile, se toaca marunt usturoiul si ceapa si se pun in cratita. Apoi se adauga patrunjelul tocat fin, ... (mai mult)
CitesteScoici Saint Jacques cu sos
Publicata marti, 19 martie 2013, 10:32Se taie legumele si se toaca ierburile si se pun intr-o cratita. Adaugati apa si lasati sa fiarba 10 minute. Apoi, se adauga scoicile si se fierbe inca 15 minute, acoperit. Intre timp, incepti ... (mai mult)
CitesteScoici cu sos
Publicata marti, 19 martie 2013, 10:20Curatati scoicile sub apa rece si puneti-le intr-o cratita mare la foc mic. Apoi, dupa ce ati deschid toate scoicile, le luati de pe foc si le scoateti carnea cu atentie. Pastrati 4 sau 5 pentru ... (mai mult)
CitesteScoici cu rosii si orez
Publicata luni, 18 martie 2013, 09:30Intr-o tigaie se pune usturoiul, uleiul, ceapa si rosiile. Se lasa sa se prajeasca bine si apoi, se adauga scoicile. In alta tigaie se pune putin ulei, sunca tocata si orezul fiert. Se toarna sosul ... (mai mult)
CitesteScoici la cuptor
Publicata duminica, 17 martie 2013, 19:00Se toaca marunt usturoiul, ceapa si patrunjelul, se adauga sare si se amesteca totul cu pesmet. Acest amestec il legam cu uleiul. Intr-o tava, punem putina apa calda, scoicile si bulionul si le bagam ... (mai mult)
CitesteScoici cu legume
Publicata duminica, 17 martie 2013, 18:52Se spala si se taie toate legumele. Apoi, se pun morcovii, ciupercile, telina si ghimbirul intr-o tigaie cu putin ulei de masline si se lasa la gatit timp de 10 minute la foc mediu. Se adauga smantana... (mai mult)
Citeste











