Scoici la cuptor
Ingrediente:
40 de scoici ulei de masline 2 catei de usturoi 1 ceapa bulion 2 linguri de pesmet patrunjel sare
Mod de preparare:
Se toaca marunt usturoiul, ceapa si patrunjelul, se adauga sare si se amesteca totul cu pesmet. Acest amestec il legam cu uleiul. Intr-o tava, punem putina apa calda, scoicile si bulionul si le bagam la cuptorul incins timp de 10 minute. Se pune amestecul peste scoici si se servesc calde.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Spaghete cu scoici
Scoicile se spala cu multa apa, apoi se lasa circa o ora in apa cu sare, pentru a elimina nisipul. Usturoiul se ... (mai mult)
Citeste -
Scoici cu orez
Se curata ardeiul, ceapa, ceapa verde si telina, se spala si se taie fidelute. Se incinge uleiul si 2-3 linguri de apa ... (mai mult)
Citeste -
Scoici cu rosii si orez
Intr-o tigaie se pune usturoiul, uleiul, ceapa si rosiile. Se lasa sa se prajeasca bine si apoi, se adauga scoicile. In ... (mai mult)
Citeste -
Scoici cu legume
Se spala si se taie toate legumele. Apoi, se pun morcovii, ciupercile, telina si ghimbirul intr-o tigaie cu putin ulei ... (mai mult)
Citeste -
Scoici Saint Jacques cu sos
Se taie legumele si se toaca ierburile si se pun intr-o cratita. Adaugati apa si lasati sa fiarba 10 minute. Apoi, se ... (mai mult)
Citeste -
Scoici cu vin
Pentru a realiza aceasta reteta este necesara o cratita cu gauri pentru abur. Se curata bine scoicile, se toaca marunt ... (mai mult)
Citeste