Scoici Saint Jacques cu sos
Ingrediente:
1 l apa scoici Saint-Jacques 3 morcovi 2 cepe cimbru un buchet cu cimbru patrunjel frunze de dafin 2 ramurele de telina 40 g unt 40 g faina sare piper
Mod de preparare:
Se taie legumele si se toaca ierburile si se pun intr-o cratita. Adaugati apa si lasati sa fiarba 10 minute. Apoi, se adauga scoicile si se fierbe inca 15 minute, acoperit. Intre timp, incepti pregatirea sosului. Intr-o cratita la foc mic, topiti untul, adaugati faina si amestecati cu telul. Adaugati scoicile, dupa ce au fiert si amestecati bine. Cand sosul se va ingrosa inseamna ca este gata. Se aseaza pe farfurie, se adauga sare si piper, dupa gust, si se serveste imediat!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Scoici la cuptor
Se toaca marunt usturoiul, ceapa si patrunjelul, se adauga sare si se amesteca totul cu pesmet. Acest amestec il legam ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu scoici
Scoicile se spala cu multa apa, apoi se lasa circa o ora in apa cu sare, pentru a elimina nisipul. Usturoiul se ... (mai mult)
Citeste -
Scoici cu orez
Se curata ardeiul, ceapa, ceapa verde si telina, se spala si se taie fidelute. Se incinge uleiul si 2-3 linguri de apa ... (mai mult)
Citeste -
Scoici cu rosii si orez
Intr-o tigaie se pune usturoiul, uleiul, ceapa si rosiile. Se lasa sa se prajeasca bine si apoi, se adauga scoicile. In ... (mai mult)
Citeste -
Scoici cu legume
Se spala si se taie toate legumele. Apoi, se pun morcovii, ciupercile, telina si ghimbirul intr-o tigaie cu putin ulei ... (mai mult)
Citeste -
Scoici cu vin
Pentru a realiza aceasta reteta este necesara o cratita cu gauri pentru abur. Se curata bine scoicile, se toaca marunt ... (mai mult)
Citeste