Supa de vita
Ingrediente:
1 kg carne de vita cu os 1 ceapa 1 morcov fasole verde 1/2 dovlecel 1 cartof varza 3 catei de usturoi sare
Mod de preparare:
Se umple o oala mare cu apa in care se adauga ceapa decojita, usturoiul tocat si un pic de sare. Cand incepe sa fiarba se adauga carnea taiata in cubulete si se lasa la fiert timp de o ora. Intre timp, se curata si se taie legumele (morcovul, cartoful, dovlecelul si fasolea verde). Apoi, se adauga la supa legumele. Dupa ce se aduc impreuna la fierbere, se stinge focul si se condimenteaza, dupa gust!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Vita cu legume
Carnea de vita se spala bine, se portioneaza in bucati mai mici si se pune intr-un bol, unde o vom amesteca impreuna cu ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita la cuptor
Muschiul de vita se curata bine, apoi se acopera cu felii subtiri de bacon. Legam cu o ata baconul de muschiul de vita ... (mai mult)
Citeste -
Carne de vita cu cuscus
Carnea spalata si condimentata cu rozmarin, coriandru si putin ghimbir ras, se taie in bucati de merimea dorita si se ... (mai mult)
Citeste -
Supa din rasol de vita
Rasolul se spala bine si se pune la fiert in apa, cat sa-l acopere. Se lasa sa dea in cateva clocote, se arunca apa, se ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita cu sos de piper
Carnea de vita se taie in felii mai mari si se rumeesc in putin unt topit, intorcandu-le pe ambele parti, apoi se scot ... (mai mult)
Citeste







