Supa de chimen
Ingrediente:
40 g chimen 25 g unt 30 g faina 1 ceapa 3 cuburi cu gust de gaina 200 g crutoane sare
Mod de preparare:
Pentru a pregati supa, mai intai punem la calit intr-o cratita, chimenul. Se va tine la calit cam 2 minute, apoi peste chimen punem faina, amestecam bine si se toarna si apa, cam un litru. Cand a fiert, se strecoara zeama intr-o alta oala pe care o vom pune din nou pe foc. Adaugam acum cuburile cu gust de gaina si ceapa intreaga. Dupa 10 minute scoatem ceapa si putem opri focul. Supa se serveste fierbinte, acoparita cu crutoane.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa de linte rosie
Legumele se curata, se spala si se toaca in cubulete mici, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie se toarna cam 2 ... (mai mult)
Citeste -
Pulpe de curcan la cuptor
Intr-un castron, se amesteca chimenul, bulionul, usturoiul pisat, untul topit, putina supa de pui si otetul. Se pun ... (mai mult)
Citeste -
Saratele cu chimen
Se curata cartofii de coaja, se fierb, apoi se paseaza. Piureul de cartofi se mixeaza cu untul, apoi se adauga faina si ... (mai mult)
Citeste -
Creveti cu orez
Peste creveti se pune sare, piper, o lingurita de chimen si usturoiul zdrobit si se lasa, timp de o ora, la frigider. Se... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de curcan
Carnea de curcan se da prin masina de tocat, cepele se curata si se dau pe razatoare, iar usturoiul se piseaza bine. ... (mai mult)
Citeste







