Supa crema de spanac
Ingrediente:
600 g spanac 200 ml lapte 3 cartofi 1 morcov 150 ml smantana ulei sare piper
Mod de preparare:
Spanacul il curatam si il spalam bine, apoi se opareste in apa fierbinte timp de 5 minute, se scurge de apa si se aseaza intr-un bol. Legumele le spalam si le taiem in cubulete, apoi le punem la fiert. Cand sunt gata, le scurgem de apa si le asezam peste spanacul oparit. Cu ajutorul unui blender, pasam legumele si spanacul, pana ce obtinem un piure fin, turnam peste ele ulei de masline, laptele cald si smantana. Amestecam totul, condimentam cu piper si sare si supa este gata. Se serveste cu cascaval ras deasupra si crutoane.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
- 
				Supa de spanacSpanacul se curata si se spala in mai multe ape reci. Ceapa se taie marunt si se opareste. Painea alba se taie in cuburi... (mai mult) Citeste
- 
				Budinca de spanacSe spala bine frunzele de spanac in apa rece. Se pun la fiert, timp de 10 minute, cu sare. Apoi, se taie in fasii ... (mai mult) Citeste
- 
				Salata de spanacSe spala bine frunzele de spanac, se taie sunca in fasii si se prajeste putin intr-o tigaie, la foc mic! Nu este nevoie ... (mai mult) Citeste
- 
				Supa crema de prazCartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se taie in cubulete si se vor folozi la ... (mai mult) Citeste
- 
				Mancare de spanacSpanacul se spala bine si se lasa la scurs, apoi il oparim. Tocam ceapa, morcovii ii dam pe razatoare si le calim ... (mai mult) Citeste
- 
				Supa crema de dovleacAceasta reteta se prepara usor, astfel se curata dovleacul de coaja si de seminte si se taie in cubulete. Se topeste ... (mai mult) Citeste













 
						