Supa crema de pui

cumparamisim.ro
Foto - Supa crema de pui
Complexitate: usor Timp de preparare: 70 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg carne de pui 100 g unt 60 g faina 2 fire praz 1 morcov 1 telina 700 ml bulion 200 ml smantana piper alb sare

Mod de preparare:

Legumele se curata si se spala bine, apoi se toaca marunt. Carnea de pui, se curata si se taie in bucati mai mici. Intr-o oala punem carnea de pui la fiert, in apa si putina sare. Peste ea adaugam prazul taiat rondele, telina si morcovul lasand la fiert timp de 50 minute. Cand au fiert, se scot legumele si carnea din oala si se aseaza intr-un bol. Folosim un blender cu ajutorul caruia, pasam carnea si legumele. Peste pasta obtinuta, adaugam smantana, 50 g de unt si incorporam. Intr-o tigaie, topim restul de unt, punem faina si amestecam mereu. Turnam in tigaie si o cana din supa in care au fiert carnea si legumele, condimentam cu sare si piper si dam focul mic. Continutul din tigaie, se toarna peste crema de legume si carne, apoi punem pe foc inca 3 minute. Cand e gata, se serveste fierbinte, cu un plus de smantana, dupa gust si un pahar de vin alb.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Supa crema de praz

    Supa crema de praz

    Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se taie in cubulete si se vor folozi la ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de dovleac

    Supa crema de dovleac

    Aceasta reteta se prepara usor, astfel se curata dovleacul de coaja si de seminte si se taie in cubulete. Se topeste ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de telina

    Supa crema de telina

    Se iau morcovii si telina si se spala, se curata si se taie in bucati mai mari. Se pun apoi intr-o oala si se lasa la ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de cartofi

    Supa crema de cartofi

    Cartofii se curata, se taie in cuburi mici si se fierb in supa de oase sau de zarzavat, pana se zdrobesc, apoi se trec ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de sparanghel

    Supa crema de sparanghel

    Sparanghelul se curata si se pune la fiert separat de varfuri (acestea se taie cam de 2 cm grosime). In alta cratita se ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa de spanac

    Supa de spanac

    Spanacul se curata si se spala in mai multe ape reci. Ceapa se taie marunt si se opareste. Painea alba se taie in cuburi... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))