Sufleu de rosii
Ingrediente:
1kg rosii 2 cepe patrunjel 2 oua pesmet 1-2 linguri unt sare
Mod de preparare:
Se taie rosiile felii groase, se sareaza, se amesteca cu cepele tocate, verdeata tocata marunt, galbenusurile si unsa si presarata cu pesmet. Deasupra se imprastie bucatele mici de unt. Se coace la foc potrivit.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sufleu de piersici
Piersicile macerate in coniac se taie bucatele si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul, ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de conopida
Se fierb buchetelele de conopida, se scurg si se amesteca cu 1 lingura unt. Se prepara sosul alb: se incinge untul ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de ciocolata
Se pune faina intr-un castron si se dizolva cu putin lapte. Restul de lapte cald se pune intr-o cratita la foc mic. ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de gutui
Se pregateste forma de sufleu, tapetand-o cu unt si putin zahar. Apoi se curata gutuile si se taie in cuburi. Peste ele ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de ciuperci
Se curata prazul si morcovii, se spala, se taie rondele si se fierb 4-5 minute in apa clocotita. Se scurg si se lasa sa ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de spanac
Se curata spanacul, se spala, se opareste cu apa clocotita, se scurge bine, se toaca si se inabusa pe foc cu putin ... (mai mult)
Citeste