Sufleu de rosii

Foto - Sufleu de rosii
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 2 voturi / pareri

Ingrediente:

1kg rosii 2 cepe patrunjel 2 oua pesmet 1-2 linguri unt sare

Mod de preparare:

Se taie rosiile felii groase, se sareaza, se amesteca cu cepele tocate, verdeata tocata marunt, galbenusurile si unsa si presarata cu pesmet. Deasupra se imprastie bucatele mici de unt. Se coace la foc potrivit.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Sufleu de piersici

    Sufleu de piersici

    Piersicile macerate in coniac se taie bucatele si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul, ... (mai mult)

    Citeste
  • Sufleu de conopida

    Sufleu de conopida

    Se fierb buchetelele de conopida, se scurg si se amesteca cu 1 lingura unt. Se prepara sosul alb: se incinge untul ... (mai mult)

    Citeste
  • Sufleu de ciocolata

    Sufleu de ciocolata

    Se pune faina intr-un castron si se dizolva cu putin lapte. Restul de lapte cald se pune intr-o cratita la foc mic. ... (mai mult)

    Citeste
  • Sufleu de gutui

    Sufleu de gutui

    Se pregateste forma de sufleu, tapetand-o cu unt si putin zahar. Apoi se curata gutuile si se taie in cuburi. Peste ele ... (mai mult)

    Citeste
  • Sufleu de ciuperci

    Sufleu de ciuperci

    Se curata prazul si morcovii, se spala, se taie rondele si se fierb 4-5 minute in apa clocotita. Se scurg si se lasa sa ... (mai mult)

    Citeste
  • Sufleu de spanac

    Sufleu de spanac

    Se curata spanacul, se spala, se opareste cu apa clocotita, se scurge bine, se toaca si se inabusa pe foc cu putin ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))