Sufleu de cartofi
Ingrediente:
4 cartofi 150 g mozzarella 2 linguri de unt 100 g sunca 8 linguri branza rasa 3 linguri de ceapa cascaval sare piper
Mod de preparare:
Cartofii se curata si se pun la cuptor, timp de 20 de minute, necuratati si impachetati in staniol! Se mai infige din cand in cand furculita in ei. Apoi, se scot din cuptor, se da jos staniolul (dupa ce se racesc putin) si se taie pe jumatate. Cu ajutorul unei linguri se scoate interiorul jumatatilor de cartof. Mozzarella se amesteca cu miezul scos de la cartofi si se condimenteaza cu sare si piper. Se prajeste putina sunca sau bacon impreuna cu ceapa! Apoi, se taie in cubulete si se amesteca cu mozzarella si se umple cartofii! Se presara branza pe deasupra si se baga la cuptorul incins pana cand se rumenesc putin. Cand sunt gata, se scot si se servesc calzi!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sufleu de piersici
Piersicile macerate in coniac se taie bucatele si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul, ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de conopida
Se fierb buchetelele de conopida, se scurg si se amesteca cu 1 lingura unt. Se prepara sosul alb: se incinge untul ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de ciocolata
Se pune faina intr-un castron si se dizolva cu putin lapte. Restul de lapte cald se pune intr-o cratita la foc mic. ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de gutui
Se pregateste forma de sufleu, tapetand-o cu unt si putin zahar. Apoi se curata gutuile si se taie in cuburi. Peste ele ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de rosii
Se taie rosiile felii groase, se sareaza, se amesteca cu cepele tocate, verdeata tocata marunt, galbenusurile si unsa si... (mai mult)
Citeste -
Placinta cu cartofi
Se prepara un aluat faramicios. Cu jumatate din aluat se tapeteaza o forma rotunda de copt, se aseaza deasupra un strat... (mai mult)
Citeste







