Ciuperci cu smantana
Ingrediente:
1 kg ciuperci 2 linguri unt sau 3 linguri ulei 1 pahar smantana 1 lingura faina sare patrunjel tocat
Mod de preparare:
Ciupercile se taie in felii mari, se trec prin faina si se prajesc in unt sau ulei. Dupa ce se prajesc, se aseaza intr-un vas, se toarna peste ele smantana, sare dupa gust si se dau la cuptor 30 minute. Cand sunt gata se pune deasupra patrunjelul tocat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa de ciuperci cu smantana
Zarzavatul curatat se fierbe in 2 litri apa. Cand s-a fier, se strecoara zeama. Ciupercile curatate si spalate se taie ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu oua
Ciupercile se toaca marunt si se pun la prajit in unt, odata cu ceapa tocata. Cand incepe sa se rumeneasca, se presara ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de ciuperci
Ceapa curatata si spalata se taie marunt si se caleste in ulei. Ciupercile taiate in felii se pun peste ceapa, se ... (mai mult)
Citeste -
Sos de ciuperci
Ciupercile se taie in felii subtiri sau in cuburi si se fierb 10 minute. Se prajeste untul cu faina, se stinge cu apa, ... (mai mult)
Citeste -
Drob de ciuperci
Se spala, se curata si se taie ciupercile in bucati mari. Intr-o cratita, se pune putin ulei, se adauga ceapa verde, ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste







