Rulada de biscuiti

Foto - Rulada de biscuiti
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 2 voturi / pareri

Ingrediente:

500 g biscuiti 50 g cacao 400 ml lapte 3 linguri zahar 100 g nuca de cocos 1 pachet de unt 200 g zahar vanilat

Mod de preparare:

Intr-o cratita, se pune la fiert laptele impreuna cu zaharul si cacao. Intre timp, se sfarama biscuitii intr-un castron si se toarna laptele peste ei, dupa ce s-a racit. Se framanta bine compozitia si se imparte in doua. Prima bucata se pune intre doua folii transparente si se intinde cu facaletul. Apoi, se bate bine untul putin moale cu zaharul vanilat. La final, se aduaga nuca de cocos si se amesteca bine. Se imparte si crema in doua. Se unge aluatul cu crema, se ruleaza. se baga in folie si se introduce la frigider. Se procedeaza la fel si cu compozitia de crema si aluat ramase.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Rulada cu nuca de cocos

    Rulada cu nuca de cocos

    Nuca de cocos se amesteca impreuna cu 50 g de unt formand o crema. Punem zaharul intr-o cratita si punem pe foc, turnand... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu mere si biscuiti

    Prajitura cu mere si biscuiti

    Merele se dau pe razatoare si se pun intr-o cratita, la calit, impreuna cu zaharul si apa. Cand sucul merelor se lasa pe... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu biscuiti si budinca

    Prajitura cu biscuiti si budinca

    Preparam crema pentru care mixam cele 3 galbenusuri, impreuna cu zaharul, amidonul si laptele. Turnam amestecul intr-o ... (mai mult)

    Citeste
  • Rulada de curcan

    Rulada de curcan

    Painea se inmuaie in lapte si se stoarce dupa care se amesteca cu carnea de curcan tocata si slanina. Ceapa si verdeata ... (mai mult)

    Citeste
  • Rulada din carne de porc

    Rulada din carne de porc

    Pentru realizarea ruladei, trebuie mai intai sa taiem bucata de muschi, astfel incat sa obtinem o foaie cat mai intinsa.... (mai mult)

    Citeste
  • Rulada cu spanac

    Rulada cu spanac

    Pentru rulada cu spanac, pregatim mai intai spanacul, pe care il spalam si il oparim in apa fiarta, apoi il tocam ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))