Rulada cu crema de vanilie
Ingrediente:
vanilie 1 foaie de patiserie 2 galbenusuri ulei de floarea-soarelui 1 ou 1/2 l lapte 1 lingurita zahar vanilat 130 g zahar
Mod de preparare:
Se aseaza foaia de patiserie intr-o tava unsa cu ulei. Se incalzeste laptele impreuna cu vanilia, zaharul si zaharul vanilat. Apoi, se adauga ouale batute si se amesteca bine. Se lasa cateva minute pe foc! Dupa ce se raceste, se pune crema in foaia de patiserie si se ruleaza usor. Se unge cu galbenus si se presara cu zahar si esenta de vanilie. Se lasa la cuptor timp de 15 minute. Apoi, se lasa la racit!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Rulada cu crema
Blatul il pregatim batand albusurile celor 5 oua, spuma. Peste ele se adauga si zaharul si se bat in continuare pana ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu zmeura
Celor 4 oua li se separa albusurile de galbenusuri si se pun in boluri separate. Galbenusurile se bat impreuna cu ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu crema de ciocolata
Pentru blat, mai intai se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul, uleiul si ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu capsuni
Se pregateste mai intai aluatul pentru rulada, separand cele patru galbenusuri de albusurile lor. Albusaurile se bat ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu ciocolata
Pregatirea blatului se realizeaza astfel: albusurile celor 3 oau se bat bine cu un praf de sare si zahar. Separat se bat... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu nuca de cocos
Nuca de cocos se amesteca impreuna cu 50 g de unt formand o crema. Punem zaharul intr-o cratita si punem pe foc, turnand... (mai mult)
Citeste







