Cornulete cu untura
Ingrediente:
800 g de untura 400 g de smanata 200 g de zahar 400 g faina rahat sau gem pentru umplut
Mod de preparare:
Cornuleltel le vom prepara amestecand mai intai untura impreuna cu smantana, zaharul si faina. Toate vor forma un aluat mai tare, din care vom intinde o foaie subtire, pe care o vom imparti la radu-i in patratele. Pe fiecare patratel va fi pusa fie o lingurita de rahat taiat cubulate, fie o lingura de gem, din fructele preferate. Le rulam pe rand, si le asezam in tava. Vor sat pana cand vor deveni maronii si fragede. Cand le scoatem, presaram zahar vanilat deaspura lor si sunt numai bune de servit.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Friptura de mistret cu sos vanatoresc
Dupa ce s-a marinat, carnea de mistret se scoate, se sterge si se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza ... (mai mult)
Citeste -
Saleuri cu untura
Intr-un bol se pune untura impreuna cu o lingurita de sare si se mixeaza pana ce incepe sa devina o pasta fina. Peste ... (mai mult)
Citeste -
Saratele cu untura
Se amesteca faina cernuta, impreuna cu untul, untura, o lingura de sare si 2 oua, se adauga laptele, drojdia si smantana... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute din carne de caprioara
Daca a stat in bait, carnea se spala, se sterge, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela... (mai mult)
Citeste -
Friptura de curcan
Curcanul se poate frige si taiata in bucati, pieptul lasandu-se intreg. Bucatile se pun intr-o tava potrivit de mare, ... (mai mult)
Citeste -
Gasca salbatica la cuptor
Se curata gasca si se tine la bait 24 de ore. Se scoate, se zvanta putin, i se pune inauntru o bucatica de slanina ... (mai mult)
Citeste