Cheesecake

Foto - Cheesecake
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 4 voturi / pareri

Ingrediente:

180 g biscuiti 60 g unt 680 g crema de branza 3 oua 230 g zahar 225 g smantana 1 lingura vanilie

Mod de preparare:

Se sfaramana biscuitii si se pun in tava. Apoi, intr-o tigaie, se pune untul la topit. Dupa, se toarna peste biscuitii sfaramati si se baga la frigider. Se bate cu mixerul crema de branza impreuna cu putin zahar, o lingurita de vanilie si smantana. Apoi, se bat ouale si se pune la incalzit cuptorul la 180 de grade. Se amesteca ouale cu crema de branza si se toarna peste aluat. Se baga preparatul la cuptor si se lasa timp de o ora acoperit cu staniol! Cand este gata, se stinge focul si se lasa sa se raceasca cu usa de la cuptor inredeschisa. Apoi, se scoate si se baga la frigider.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Cheesecake cu fructe de padure

    Cheesecake cu fructe de padure

    Pentru blat este necesar a topi untul si a-l amesteca impreuna cu biscuitii sfaramati cu ajutorul unui blender, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Cheesecake cu mascarpone

    Cheesecake cu mascarpone

    Mai intai se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit si racit, dar si putina coaja de portocala, ... (mai mult)

    Citeste
  • Cheesecake cu ciocolata

    Cheesecake cu ciocolata

    Intr-un castron se amesteca untul cu cacao si biscuitii sfaramati. Se adauga praful de copt si se toarna in tava. Se ... (mai mult)

    Citeste
  • Cheesecake cu dovleac

    Cheesecake cu dovleac

    Se pregateste mai intai aluatul pentru tarta. Astfel se vor amesteca untul, zaharul si pesmetul, rezultand o compozitie ... (mai mult)

    Citeste
  • Cheesecake cu mure

    Cheesecake cu mure

    Blatul se realizeaza punand intr-un blender biscuitii si maruntindu-i bine, peste ei se adauga untul topit la bain ... (mai mult)

    Citeste
  • Cheesecake fara coacere

    Cheesecake fara coacere

    Pentru blat se zdrobesc biscuitii cu ajutorul unui blender, peste ei se adauga untul ce a fost topit si apoi racit, dar ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))