Cheesecake cu ciocolata
Ingrediente:
200 g biscuiti de cacao 150 g unt 2 linguri cacao 1 lingura praf de copt 700 g crema de branza zahar pudra 4 oua 1 lingura esenta de vanilie 300 g ciocolata amara fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca untul cu cacao si biscuitii sfaramati. Se adauga praful de copt si se toarna in tava. Se baga la cuptor pentru 5 minute. Intr-un castron se toarna crema de branza si se amesteca cu zaharul pudra, ouale batute si esenta de vanilie. In timp ce se amesteca, se toarna ciocolata topita. Apoi, se pun si fulgii de ciocolata si se toarna compozitia peste baza din tava. Se coace timp de 15-20 de minute la o temperatura de 160 grade!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cheesecake cu fructe de padure
Pentru blat este necesar a topi untul si a-l amesteca impreuna cu biscuitii sfaramati cu ajutorul unui blender, se ... (mai mult)
Citeste -
Sos de ciocolata alba
Ciocolata se rupe bucati. Intr-un vas se pun ciocolata, laptele si frisca la foc mic, amestecand din cand in cand pana ... (mai mult)
Citeste -
Cheesecake cu mascarpone
Mai intai se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit si racit, dar si putina coaja de portocala, ... (mai mult)
Citeste -
Capsuni glazurate cu ciocolata
Ciocolata se rupe in bucati si se pune la bain marie pentru a se topi usor. Peste ciocolata adaugam untul si amestecam ... (mai mult)
Citeste -
Ciocolata de casa
Se toarna laptele intr-o cratita si se lasa la incalzit. Apoi, se pun bucati de ciocolata si se amesteca bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Glazura de ciocolata
Se sfaramana ciocolata si se pune intr-o cratita impreuna cu apa. La foc mic, amestecati pana cand ciocolata este ... (mai mult)
Citeste







