Cheesecake cu dovleac

Foto - Cheesecake cu dovleac
Complexitate: usor Timp de preparare: 40 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

300 g branza 200 g miez de dovleac 150 g zahar 200 g unt 200 g pesmet 70 ml smantana 2 oua vanilie ghimbir caja de lamaie

Mod de preparare:

Se pregateste mai intai aluatul pentru tarta. Astfel se vor amesteca untul, zaharul si pesmetul, rezultand o compozitie sfaramicioasa. Aceasta se va intinde intr-o forma de tarta, unsa cu unt. Tava se da la cuptorul incins, timp de 10 minute. Intre timp se prepara umplutura, punand intr-un bol smantana, coaja de lamaie, cele 2 oua, branza sfaramata, vanilia, un praf de ghimbir si miezul de dovlec, ras. Se foloseste un blender, cu ajutorul caruia se vor amesteca toate aceste ingrediente, apoi se scoate tava din cuptor, peste blat se toarna compozitia de dovleac, se intinde uniform, apoi se coace in continuare, pentru inca jumatate de ora, la foc mic.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Dulceata de dovleac

    Dulceata de dovleac

    Pulpa de dovleac se toaca in cubulete. Se pune intr-o cratita apa impreuna cu zaharul si zeama de la cele doua lamai. ... (mai mult)

    Citeste
  • Spaghete cu dovleac

    Spaghete cu dovleac

    Spaghetele se pun la fiert, in apa cu putina sare, apoi se scurg si se dau la apa rece. Miezul de dovleac se aseaza ... (mai mult)

    Citeste
  • Strudel cu dovleac

    Strudel cu dovleac

    Pentru prepararea strudelului cu dovleac, incepem mai intai sa batem untul cu un praf de sare, impreuna cu cele 300 g de... (mai mult)

    Citeste
  • Dovleac la cuptor

    Dovleac la cuptor

    Dovleacul se taie bucati mai mici si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Zaharul, scortisoara si nuca se ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de dovleac

    Supa crema de dovleac

    Aceasta reteta se prepara usor, astfel se curata dovleacul de coaja si de seminte si se taie in cubulete. Se topeste ... (mai mult)

    Citeste
  • Foietaj cu dovleac

    Foietaj cu dovleac

    Mai intai se rade dovleacul si se amesteca impreuna cu miezul de migdale, zaharul si scortisoara. Se tapeteaza o tava cu... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))