Macaroane cu varza
Ingrediente:
800 g varza 100 g macaroane 5 linguri ulei 1 ceapa sare piper
Mod de preparare:
Se toaca marunt ceapa si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se taie varza marunt si se pune peste ceapa si se lasa la calit, amestecand ocazional. Apoi, se pune apa la fiert, iar cand da in clocot se adauga o lingurita de sare si se pun macaroanele. Se fiert in 15 minute. Cand este gata varza, se scurg macaroanele de apa si se pun peste varza. Se amesteca bine, pe foc, se condimenteaza cu sare si piper. Apoi, se stinge focul si se poate servi!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Macaroane cu nuca
Se pun macaroane la fiert, timp de 12-15 minute, in apa cu sare. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga branza si ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de macaroane
Se fierb macaroanele. Cand sunt gata, se scurg de apa si se lasa la racit. Intre timp, se pune ceapa la calit cu putin ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu sos
Cascavalul se rade. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei. Cand sunt fierte, se trec prin jet de ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu branza si stafide
Macaroanele se fierb in apa, timp de 10 minute. Cand sunt fierte, se scurg si se clatesc cu apa rece, apoi se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu ciuperci
Ceapa tocata se caleste in ulei, se adauga ciupercile taiate felii si se inabusa pana sunt bune de mancat. Peste ele se ... (mai mult)
Citeste -
Varza murata
Varza se curata de primele foi exterioare, se pun in butoiul mare pentru varza, strecurandu-se cate o bucata de hrean. ... (mai mult)
Citeste