Gogosari in bulion

Foto - Gogosari in bulion
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

6 kg gogosari 700 g bulion 600 g zahar 600 ml otet 500 ml ulei foi de dafin boabe de piper sare

Mod de preparare:

Se spala bine gososarii si se taie in sferturi. Celelalte ingrediente le amestecam, iar apoi le punem pe foc pana incep sa fiarba. Dupa aproximativ 20-30 de minute, adaugam gogosarii si lasam sa dea un clocot. La final gogosarii se scot cu o paleta si se aseaza in borcane sterilizate. Fiecare borcan este umplut cu sosul cald apoi se inchid bine si se lasa pana a doua zi, dupa care pot fi depozitate pentru iarna.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Gogosari in sos de mustar

    Gogosari in sos de mustar

    Gogosarii se spala, se curata de seminte si se taie feliute. Intr-o oala se pun toate ingredientele la fiert, in afara ... (mai mult)

    Citeste
  • Gogosari in otet

    Gogosari in otet

    Gogosarii se taie in patru, se spala si se scurg de apa. Se amesteca otetul cu zaharul si uleiul, adaugam apoi boabele ... (mai mult)

    Citeste
  • Gogosari umpluti cu carne

    Gogosari umpluti cu carne

    Gogosarii se spala si se curata de cotor si seminte, dupa care se lasa sa se scurga. Se spala morcovii si se da prin ... (mai mult)

    Citeste
  • Gogosari umpluti cu varza

    Gogosari umpluti cu varza

    Gogosarii sunt spalati bine si se curata de cotare si seminte. Cele 2 verze se toaca marunt, iar morcovii si telina se ... (mai mult)

    Citeste
  • Salata de Boeuf

    Salata de Boeuf

    Carnea se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se raceste si se taie in cuburi mici. Cartofii se fierb in coaja cu sare ... (mai mult)

    Citeste
  • Zacusca de vinete si gogosari

    Zacusca de vinete si gogosari

    Vinetele, impreuna cu ardeii se coc pe un gratar, apoi se curata de coaja. Vinetele se vor lasa la scurs, iar ardeii se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))