Ghiveci de legume
Ingrediente:
1 vanata 2 morcovi 150 g fasole verde 10 rosii cherry 3 buchete brocolli 1 ceapa 1 ardei gras 150 g mazare 3 catei de usturoi 1 cartof 100 ml ulei 1 cutie rosii in bulion patrunjel sare
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se pune ceapa tocata marunt impreuna cu 3 linguri de ulei, la foc mic. In timp ce se caleste ceapa, se taie ardeiul, cartoful si morcovii cubulete, respectiv rondele, apoi se adauga in cratita impreuna cu mazarea, usturoiul tocat marunt, fasolea verde si restul de ulei. Se toarna o cana de apa, se condimenteaza cu putina sare si piper, se amesteca si se lasa sa dea in clocot. Apoi, se adauga si rosiile cherry impreuna cu brocolli si rosiile in bulion. Se amesteca, iar dupa 5 minute se muta la cuptor cateva minute. La final, se presara patrunjel tocat marunt si se depoziteaza in borcane pentru la iarma.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ghiveci de legume cu orez
Legumele se vor spala si se vor taia in felii subtiri. Intr-o tigaie, se pune la incins uleiul, in care se vor pune ... (mai mult)
Citeste -
Ghiveci cu carne
Mai intai se taie carnea in cubulete. Legumele se vor toca si ele, iar varza fasii subtiri. Se ia o cratita mai mare in ... (mai mult)
Citeste -
Orez cu curry
Se pregateste supa de legume. Apoi, se spala orezul si se scurge bine de apa. Se lasa la macerat timp de o ora. Se ... (mai mult)
Citeste -
Supa de conopida
Intr-o cratita, se fierbe conopida, morcovul impreuna cu supa de legume sau apa. Intre timp, se pune la prajit prazul si... (mai mult)
Citeste -
Drob de legume
Pentru inceput, vom pune orezul ce a fost spalat, la fiert, in apa cu putina sare. Intr-o alat cratita, se vor fierbe ... (mai mult)
Citeste







