Ghiveci cu carne
Ingrediente:
600 g de carne 50 g de orez 3 cepe 2 morcovi 400 g de cartofi 1 radacina de telina 2 ardei grasi 2 rosii 200 g fasole verde 1 varza mica sare
Mod de preparare:
Mai intai se taie carnea in cubulete. Legumele se vor toca si ele, iar varza fasii subtiri. Se ia o cratita mai mare in care se vor pune carnea impreuna cu ceapa si telina si se lasa la fiert cam 15 minute. Peste carne se vor pune si ardeii, fasolea, varza si cartofii, adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba in continuare. Dupa 15 minute se pun si rosiile impreuna cu orezul. Cand a scazut, se opreste focul si se pune patrunjelul tocat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ghiveci de legume cu orez
Legumele se vor spala si se vor taia in felii subtiri. Intr-o tigaie, se pune la incins uleiul, in care se vor pune ... (mai mult)
Citeste -
Ghiveci de legume
Intr-o cratita, se pune ceapa tocata marunt impreuna cu 3 linguri de ulei, la foc mic. In timp ce se caleste ceapa, se ... (mai mult)
Citeste -
Pui umplut cu carne tocata
Mai intai pregatim puiul pentru gatit, curatandu-l in interior si indepartandu-i extremitatile. Carnea tocata se ... (mai mult)
Citeste -
Gulii umplute
Se spala guliile si se se scobesc guliile. Apoi, se da carnea prin masina de tocat carne, se amesteca cu orez, ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste







